AcasăNewsVanghelie, garantat Andronescu

Vanghelie, garantat Andronescu

Pentru moment, Marian Vanghelie trebuie sa se multumeasca doar cu functia de presedinte executiv

Victor Ponta a reusit in cele din urma sa o impuna pe Ecaterina Andronescu la sefia PSD Bucuresti. Interimatul acesteia urmeaza sa se incheie dupa alegerile locale.

Pentru moment, Marian Vanghelie trebuie sa se multumeasca doar cu functia de presedinte executiv

Comitetul Executiv al PSD a aprobat, ieri, noua “organigrama” a filialei bucurestene, cu Ecaterina Andronescu presedinte interimar, Marian Vanghelie presedinte executiv si Eugen Bejinariu secretar executiv.

Ecaterina Andronescu se dezice public de Marian Vanghelie, desi acesta a sprijinit-o tot timpul

Altfel spus, Vanghelie va fi cel care va duce greul campaniei (echipe, actiuni, lipit afise etc), in timp ce Andronescu va avea grija ca toate pretentiile candidatului Sorin Oprescu, multe nejustificate, sa fie indeplinite. “Pentru Bucuresti, cuvintele de ordine sunt foarte simple: organizare, sustinere totala pentru candidatul Sorin Oprescu”, a recunoscut chiar Victor Ponta. Desi au votat in favoarea Ecaterinei Andronescu, multi pesedisti s-au aratat insa contrariati de afirmatiile acesteia de dupa sedinta. “Cred ca formula <<Garantat Vanghelie>> a fost neinspirata si cred si domnul Vanghelie este de acord cu acest lucru”, a declarat Andronescu.

Igas a dat buzna peste pesedisti

Traian Igas

Recunoscut deja pentru gafele sale, fostul ministru de Interne, Traian Igas, a comis-o din nou. Grabit sa ajunga la audierea lui Cristian Diaconescu, pedelistul a incurcat salile Parlamentului si s-a dus tinta in incaperea in care se desfasura sedinta Comitetului Executiv al PSD. Explicatia: Igas a fost indus in eroare de numarul mare de jurnalisti care ii asteptau insa pe social-democrati.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger