AcasăNewsVanghelie, despre perchezitiile de la Primaria Sectorului 5: "Nu noi suntem verificati"

Vanghelie, despre perchezitiile de la Primaria Sectorului 5: „Nu noi suntem verificati”

Sute de politisti au luat cu asalt, joi dimineata, mai multe locatii din Bucuresti si alte 11 judete, printre cladirile luate in colimator fiind si sediul Primariei Sectorului 5.

Perchezitiile au loc intr-un dosar in care mai multi afaceristi sunt suspectati de savarsirea unor infractiuni precum evaziune fiscala si spalare de bani. Se estimeaza ca prin folosirea de achizitii fictive si firme de fantoma, suspectii au prejudiciat statul cu peste 10 milioane de euro.

Desi sediul primariei pe care o conduce a fost asaltat de politisti, Marian Vanghelie, edilul sectorului 5, este cat se poate de linistit.

Conform Realitatea TV, Vanghelie a precizat ca „se cauta anumite companii care au prejudiciat statul. Nu Primaria este verificata. Sunt doar interesati de anumite documente, sa vada unele contracte, sa verifice sume si date. Sunt probleme ale companiilor care au castigat anumite licitatii. Vor sa verifice daca s-au platit toate darile catre stat”.

Descinderile au avut loc in Bucuresti, Brasov, Bacau, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Satu Mare, Teleorman si Valcea, iar la ele au participat 353 de politisti, care au avut suportul de specialitate al SRI.

author avatar
Cristi Ionita
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger