AcasăNewsVanghelie catre Ponta: “Raman in PSD daca poti sa faci echipa cum...

Vanghelie catre Ponta: “Raman in PSD daca poti sa faci echipa cum vreau si eu!”

Daca PSD nu se trezeste la realitate, iar Victor Ponta face tot ce-l taie capul, Marian Vanghelie se gandeste sa plece din partid.

In cazul in care va fi obligat sa paraseasca PSD-ul, Marian Vanghelie vrea sa aiba rapid un nou partid

Modul in care Mircea Geoana a fost eliminat din partid l-a pus pe ganduri pe Marian Vanghelie. Precaut, primarul de la 5 a recunoscut ca analizeaza posibilitatea infiintarii unei noi formatiuni politice. „Am viziunea la ceea ce inseamna constructia unui alt partid, am viziunea la ceea ce inseamna organizarea unui partid la nivel national. Am viziunea la ceea ce trebuie sa faca un partid, de la program de guvernare pana la tot. Nu trebuie sa le fac eu, putem sa gasim oameni dornici, specialisti. Ma uit, ma astept poate maine sau poimaine sau peste o saptamana sau peste doua saptamani in disputele astea din partid poti sa te trezesti ca te da afara”, a afirmat liderul pesedistilor bucuresteni, precizand ca, desi este nemultumit de situatia din PSD, nu ar vrea sa se desparta de colegi sai. “Sunt dispus sa faca orice pentru ca PSD sa castige alegerile, dar va trebui si ca PSD-ul sa se trezeasca la realitate”, a mai spus Vanghelie.

Nu face ciocu’ mic

Ca sa-l tina pe Vanghelie in PSD, Victor Ponta trebuie sa o lase mai moale cu aerele de presedinte

Constient ca este in continuare o piesa grea a partidului, primarul sectorului 5 isi negocieaza la sange prezenta in PSD. “I-am spus si domnului Ponta: Victor, eu raman in PSD, dar nu oricum, eu nu pot sa raman in PSD doar ca sa fiu asa ca o marioneta. Raman in PSD daca tie iti convine sa poti sa faci echipa cum vreau si eu, nu numai cum vrei tu”, a relata Vanghelie, mentionand ca printre doleantele sale se numara si disparitia din prima line a partidului a unor personaje precum Dan Sova, Robert Negoita sau Cristian Rizea.

Suspendarea lui Basescu, film de desene animate

Adversar al suspendarii presedintelui Traian Basescu inca de la inceput, Marian Vanghelie sustine ca demersul este inutil, mai ales dupa ce PDL si-a adjudecat sefia Senatului.  „In acest moment, discutia despre suspendarea lui Traian Basescu nu mai exista decat in filme de desene animate”, a conchis primarul sectorului 5.

[poll id=”154”]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
351 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca pleaca din psd vanghelie nu va mai fi niciodata intr-o functie politica cum este cea pe care o ocupa acum.Cine sa-l primeasca, poate unpr, pdl, pp-diaconescu, iar alt partid nu va fi in stare materiala sa il initieze.Mai bine si-ar corecta vorbirea ca sa nu se mai faca in halul asta de rasul lumii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger