AcasăNewsVanghelie, acuzatii la adresa lui Oprea. Replica fostului ministru: este o mare...

Vanghelie, acuzatii la adresa lui Oprea. Replica fostului ministru: este o mare minciuna

Dupa ce Vanghelie a sustinut, la TV, ca Gabriel Oprea s-ar fi ocupat „pentru a-i scoate din politica pe niste oameni pe altii de a le inchide trusturile de presa”, fostul vicepremier a reactionat, negand categoric spusele fostului primar.

Marian Vanghelie afirmase, miercuri seara, ca Diaconescu, patronul OTV, ar fi fost chemat de fostul vicepremier Oprea la biroul acestuia din urma, de la minister. „Ala, saracul, Dan Diaconescu este viu, trebuie sa-l cautati si sa-l intrebati. A fost chemat la Oprea in birou, sa faca fuziunea, l-a pus sa discute cu procurorul de caz la telefon si i-a spus ca-l cheama in zece minute la el si da cu el de pamant si ca ii inchide dosarul daca face fuziunea. Nu a vrut Dan Dianconescu sa faca fuziunea (…) si l-au bagat la puscarie 5 ani si jumate”, a sustinut Vanghelie, la Antena3.

In replica, intr-o interventie telefonica la acelasi post TV, Gabriel Oprea a demontat cele spuse de Vanghelie. „Nu sunt in tara, am auzit ceva. Niciodata, dar niciodata nu comentez ce spune domnul Vanghelie. (…) Nu este nimic adevarat, nu stiu cine a fost procurorul de caz al domnului Dan Diaconescu (…). N-am facut  rau (…) niciodata la nimeni (…) n-am facut niciodata (…) o plangere penala la cineva, este o mare minciuna”, a replicat Oprea, tot miercuri seara.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger