AcasăNewsVanghelie, acuzatii de proportii privind spagi uriase in sediul SRI: S-au dat...

Vanghelie, acuzatii de proportii privind spagi uriase in sediul SRI: S-au dat mite si de 25 de milioane de euro

Revenit in actualitate, celebrul ex-primar strica sarbatorile de Pasti atat politicienilor cat si ”sistemului”

Marian Vanghelie s-a dezlantuit si a facut o serie de acuzatii sonore, afirmand ca s-ar fi dat „mite uriase” chiar in sediul SRI-ului.

„Da, se dadeau, este corect, asa se intampla”, a sustinut fostul primar, la un post TV.

Cand s-a vrut sa se afle cine dadea aceste mite, Marian Vanghelie a raspuns ca ”de la o serie de oameni care au reusit sa faca afaceri de miliarde cu terenurile statului roman” . „Aceste sute de milioane de euro se dadeau pe niste drepturi litigioase care erau cumparate pe te miri ce”, a continuat Vanghelie, confirmand ca se refera la dosarele ANRP.

„De aceea au si incercat sa-i bage in puscarie pe majoritatea, ca sa se spele pe mana, ca nu cumva sa poata sa spuna nimeni ‘noua ni s-au dat bani din acest business’. Noi arestam pe cineva pentru trei mii de euro (…) si nu stia statul roman si SRI ca acolo sunt sute de milioane de euro, miliarde de euro? Intr-un singur an s-au dat doua miliarde de euro (…) pe niste drepturi litigioase cumparate de niste „baieti destepti”. (…) Dadeau si ei zece milioane de euro pe un drept litigios si luau 100, 150 de milioane. (..) S-au dat mite si de 25 de milioane de euro (…) nu vreau sa dau nume, sunt foarte multi oameni care sunt in procese si le este frica sa vorbeasca (…), dar va veni momentul, nu ca voi spune eu, cred ca vor recunoaste ei”, a sustinut cu convingere Vanghelie, la Antena 3.

[youtube]QaH513fK-l0[/youtube]

author avatar
Andrei Coman
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger