AcasăNewsVanghelie a venit la clinica, sa-si vada fetita: Sunt un tatic fericit!

Vanghelie a venit la clinica, sa-si vada fetita: Sunt un tatic fericit!

Edilul suspendat al sectorului 5 retraieste cele mai frumoase emotii, cele de dupa venirea pe lume a unui copil, si pare cat se poate de deschis la ideea de a se reobisnui cu schimbatul de scutece.

Devenit deunazi tatal unei fetite frumoase, pe care fericitii parinti au ales sa o numeasca Maria, Vanghelie a venit inca de dimineata la clinica in care se afla iubita sa, Oana Niculescu Mizil, dar si micuta, pentru a le vedea si a se asigura ca se simt bine si ca nu le lipseste nimic.

Vizibil emotionat, politicianul a oferit cateva detalii despre cel mai nou membru al familiei, recunoscand ca s-a incumetat sa o tina deja in brate pe fetita.”(Se simte-n.r) foarte bine (…) manca, ii era foame. Am tinut-o un pic (in brate-n.r)”, a marturisit fostul social-democrat, concluzionand cat se poate de firesc: „da, sunt un tatic fericit!”.

Cat de curand, cel mai probabil in cursul acestei zile, Vanghelie urmeaza sa isi si inregistreze copilul, la primarie. Va reamintim ca, vreme de doua zile, mai precis joi si vineri, edilul suspendat al sectorului 5 a primit din partea judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti permisiunea de a-si parasi locuinta, in conditiile in care se afla in regim de arest la domiciliu.

Asadar, Marian Vanghelie a devenit tata a doua oara. Va reamintim ca politicianul in varsta de 47 de ani mai are un baiat, pe Alexandru, in varsta de 21 de ani, cu fosta lui sotie, Charlotte.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger