AcasăNewsVanghelie a lasat-o pe Androneasca singura la „coada calului”

Vanghelie a lasat-o pe Androneasca singura la „coada calului”

Marian Vanghelie a scapat de sub supravegherea Ecaterinei Andronescu

Divort politic la PSD Bucuresti. Marian Vanghelie si-a facut bagajul si a parasit ”sediul conjugal”, lasand-o in urma pe Ecaterina Andronescu.

Marian Vanghelie a scapat de sub supravegherea Ecaterinei Andronescu

Marian Vanghelie tace si le face. Indepartat din fruntea filialei bucurestene a PSD, primarul de la 5 a preferat sa nu intre intr-o confruntare directa cu  liderii partidului si sa incerce sa castige teren incetul cu incetul. Asa se face ca, indiferent cate bete-n roate  i-a bagat  Victor Ponta,  fostul lider al pesedistilor bucuresteni a reusit intotdeauna sa-si pastreze influenta asupra organizatiei.

Si-a montat centrul de comanda langa Arcul de Triumf

Ecaterina Andronescu, obligata sa ramana in vechiul sediu al PSD Bucuresti

Fortat sa imparta puterea la nivelul Capitalei cu senatorul  Ecaterina Andronescu, Vanghelie ”s-a miscat brownian”, fofilandu-se de sub atenta supraveghere a noii sale sefe. Concret, profitand de faptul ca Victor Ponta l-a mandatat sa coordoneze campania PSD din Bucuresti, dupa ce Miron Mitrea a decis sa iasa din joc,  primarul sectorului 5 si-a tras un nou sediu de campanie, undeva in zona Manastirii Casin. In felul acesta, Vanghelie s-a asigurat ca Ecaterina Andronescu nu isi va baga nasul in treburile sale, ca mai apoi sa-i dea raportul lui Ponta. Pusa-n fata faptului implinit, era clar ca  Vanghelie nu ar fi invitat-o niciodata sa imparta cu el noul centru de campanie, Ecaterina Andronescu a fost nevoita sa ramana in continuare in vechiul sediu pesedist de la „coada calului”.

author avatar
Adelina Ionicel
747 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger