Cauta

Vanghelie a intrat in clubul inteleptilor PSD

Inlaturat de la sefia PSD Bucuresti si inlocuit cu Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie a ales sa se retraga elegant, fara sa provoace un scandal inutil.

Marian Vanghelie prefera sa nu faca valuri in partid

Desi putea sa produca deranj mare in PSD, primarul sectorului 5 a facut pasul inapoi intr-o liniste deplina dupa metoda practicata de Viorel Hrebenciuc de-a lungul anilor. Multumit de faptul ca si-a pastrat rolul de coordonator al campaniei pe Bucuresti, Marian Vanghelie a sustinut chiar ca nu a fost deranjat de numirea Ecaterina Andronescu in functia de presedinte interimar al organizatiei din Capitala.

„Trebuie sa stii cand sa cedezi, nu trebuia sa tin neaparat de un lucru ca sa se inteleaga gresit. Nu cred ca populatia era interesata ca Vanghelie vrea sa accepte, sa nu accepte. PSD-ul este interesat sa castige alegerile si sa guverneze tara”, a declarat social-democratul, mentionand insa ca, daca la conducerea filialei ar fi fost numit cineva din afara echipei, nu ar fi acceptat, dar cu Ecaterina Andronescu nu are nicio problema sa lucreze.

Ponta a vorbit frumos cand trebuia sa taca

Desi se straduieste sa nu intre in conflict cu Victor Ponta, primarul sectorului 5 face ce face si mai strecoara un comentariu rautacios la adresa presedintelui PSD. Concret, Vanghelie a sugerat ca liderul social-democrat putea sa se abtina si sa renunte la discursul sustinut cu prilejul votului de investitura al noului Guvern. „Acel discurs a parcurs tot ce trebuia de parcurs, dar nu era momentul. Poate ca era un mesaj pentru presa internationala, domnul Ponta s-a dus in SUA, dar dar noi ne confruntam in momentul de fata cu o populatie care nu mai are rabdare sa suporte (…) si care nu mai intelege. Ca mesaj politic a fost un discurs foarte bun, dar nu era momentul”, a conchis Vanghelie.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version