AcasăNewsVanghelie a intrat in clubul inteleptilor PSD

Vanghelie a intrat in clubul inteleptilor PSD

Inlaturat de la sefia PSD Bucuresti si inlocuit cu Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie a ales sa se retraga elegant, fara sa provoace un scandal inutil.

Marian Vanghelie prefera sa nu faca valuri in partid

Desi putea sa produca deranj mare in PSD, primarul sectorului 5 a facut pasul inapoi intr-o liniste deplina dupa metoda practicata de Viorel Hrebenciuc de-a lungul anilor. Multumit de faptul ca si-a pastrat rolul de coordonator al campaniei pe Bucuresti, Marian Vanghelie a sustinut chiar ca nu a fost deranjat de numirea Ecaterina Andronescu in functia de presedinte interimar al organizatiei din Capitala.

„Trebuie sa stii cand sa cedezi, nu trebuia sa tin neaparat de un lucru ca sa se inteleaga gresit. Nu cred ca populatia era interesata ca Vanghelie vrea sa accepte, sa nu accepte. PSD-ul este interesat sa castige alegerile si sa guverneze tara”, a declarat social-democratul, mentionand insa ca, daca la conducerea filialei ar fi fost numit cineva din afara echipei, nu ar fi acceptat, dar cu Ecaterina Andronescu nu are nicio problema sa lucreze.

Ponta a vorbit frumos cand trebuia sa taca

Desi se straduieste sa nu intre in conflict cu Victor Ponta, primarul sectorului 5 face ce face si mai strecoara un comentariu rautacios la adresa presedintelui PSD. Concret, Vanghelie a sugerat ca liderul social-democrat putea sa se abtina si sa renunte la discursul sustinut cu prilejul votului de investitura al noului Guvern. „Acel discurs a parcurs tot ce trebuia de parcurs, dar nu era momentul. Poate ca era un mesaj pentru presa internationala, domnul Ponta s-a dus in SUA, dar dar noi ne confruntam in momentul de fata cu o populatie care nu mai are rabdare sa suporte (…) si care nu mai intelege. Ca mesaj politic a fost un discurs foarte bun, dar nu era momentul”, a conchis Vanghelie.

author avatar
Adelina Ionicel
360 afisari

4 COMENTARII

  1. Dupa mine chiar s-a purtat decent in conditiile in care numarul de votanti pe care-i poate aduce el e infinit mai mare decat poate aduce Ponta sau Andronescu. Vanghelie ii face PSD-ului o favoare ramanand in PSD si nu invers. Putea sa tradeze, mai ales ca se si putea justifica prin atitudinea lui Ponta si cred ca multe partide, din cele mari, s-ar fi grabit sa-l ia. Pana la urma dovedeste mai mult caracter decat unii care se lauda cu scoli de renume iar cu chestiile de exprimare – greseli mai au si altii – asta face parte din farmecul lui.

  2. temrinati cu prostiile.Vanghelie aduce voturi cu bani si la oamenii slabi si saraci,spuneti un intelctual care a votat cu Psd ca la indemnat Vanghlelie. Domle o fi el semcherit dar nu e strateg! O fi bun la sectorul 5 foarte bine,desi acolo daca pui pe altcineva castiga fara probleme la cat nu a facut omul pentru sectorul 5 e f bine ca a facut pasul inapoi fe,meile sunt mai muncitoare si mai placute la ochiul public.Promit mai putin si fac mai mult. Sucees Ecaterina Andronescu sa speram ca Vanghlei e mai domn decat Tudorache in ce o priveste pe Ecaterina Andronesu

  3. DACA VANGHELIE ARATA ASA MIE FRICA SA MA GINDESC CUM ARATA CEI CARE L AU VOTAT
    AI DE CAPU NOSTRU IN CE TARA TRAIM…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger