AcasăNewsVanghelie a gasit SOLUTIA: Va rog sa fiti toti COMPLICATI!

Vanghelie a gasit SOLUTIA: Va rog sa fiti toti COMPLICATI!

Primarul Sectorului 5 Bucuresti, Marian Vanghelie, a gasit Solutia tuturor problemelor, el precizand sambata, la conferinta pentru alegerile filialei PSD Sector 1, ca toti trebuie sa fie complicati.

„Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot preocupa, pentru ca ma preocupa”, a declarat Vanghelie.

Gandurile astea care nu-i dau pace nu fac decat sa arate ca el este un om care intelege foarte bine cum stau lucrurile si vrea sa invete de la viata, dupa cum a afirmat primarul Sectorului 5. Si daca tot a ajuns sa gandeasca atat de profund, politicianul a vrut sa-i ceara, cu aceasta ocazie, scuze si lui Iliescu “pentru simplul motiv ca acesta are dreptate intotdeauna”.

„Mi-am dat seama si am analizat acasa, vizavi de ce intampla in partid acum si am ajuns la concluzia ca institutia Ion Iliescu (…) avea mare dreptate si sunt atent si sunt atent si sunt atent si cand nu-mi convine si nu vreau sa parcurg etapele pe care domnul presedinte spune ca trebuie sa le parcurg”, a afirmat Marian Vanghelie.

O alta institutie PSD descoperita de edilul sectorului 5 al Capitalei este Adrian Nastase: “Daca avem demnitate trebuie sa ne preocupe pe toti ceea ce se intampla cu Adrian Nastase. Trebuie sa ne preocupam, de la cel mai mic membru de partid pana la presedintele de onoare Ion Iliescu, sa spunem in cor cu toti: functia lui Adrian Nastase trebuie sa ramana in partid”.

In incheierea discursului, Vanghelie a mai precizat ca “tot imi vin gandurile mai complicate in cap, pentru ca asa sunt construit, nu de altceva”.

author avatar
Alina Costache
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger