AcasăNewsVanessa, vrajitoarea care a santajat-o pe Oana Zavoranu, eliberata din arest

Vanessa, vrajitoarea care a santajat-o pe Oana Zavoranu, eliberata din arest

(foto: realitatea.net)

Vrajitoarea Vanessa, ce este cercetata pentru ca a escrocat-o si santajat-o pe Oana Zavoranu, a fost eliberata din arest, urmand a fi cercetata in stare de libertate.

(foto: realitatea.net)

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, joi, eliberarea din arest a Roxanei Lider, cunoscuta drept vrajitoarea Vanessa, in dosarul in care este acuzata ca a santajat-o si escrocat-o pe vedeta TV Oana Zavoranu, informeaza realitatea.net.

Decizia judecatorilor a fost luata dupa ce, pe 13 septembrie, vrajitoarea Vanessa a cerut Tribunalului Ilfov inlocuirea masurii de arest preventiv cu cea a interzicerii de a parasi localitatea. La momentul respectiv cererea a fosr respinsa insa, in urma contestarii ei la Curtea de Apel, vrajitoarea a fost eliberata.

Drept urmare Vanessa va fi cercetata in libertate, fiindu-i interzis sa paraseasca localitatea Chitila, unde are domiciliul.

Vrajitoarea Vanessa, alaturi de Minca Rada, cunoscuta drept vrajitoarea Melissa, Sava Craiff Buzea si Ion Constantin au fost trimisi in judecata in luna mai pentru escrocarea si santajarea vedetei TV Oana Zavoranu.

author avatar
Ionut Zgimbau
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger