AcasăNewsVanda Vlasov, prim-vicepresedintele Curtii de Arbitraj Comercial, audiata la DNA

Vanda Vlasov, prim-vicepresedintele Curtii de Arbitraj Comercial, audiata la DNA

Prim-vicepresedintele Curtii de Arbitraj Comercial, Vanda Vlasov, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA.

Vanda Vlavor urmeaza sa fie audiata in dosarul in care a fost arestat preventiv tatal sau Mihail Vlasov, presedinte suspendat al Camerei de Comert. Aceasta este audiata in calitate de martor. La intrarea in sediul DNA ea a declarat ca tatal ei nu a intervenit niciodata la ea, potrivit Realitatea TV.

La iesirea din sediul institutiei, Vanda Vlasov a declarat ca tatal sau este nevinovat si ca acuzatiile care i se aduc sunt o „nemernicie”.

„Ce problema cu jocurile de noroc? Tot ce se spune despre tata sunt legende, e un mare jurist, asa e el, mai rebel. Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii. Ce, violeaza copii? Are o varsta, asa isi petrece timpul liber. A pierdut sume, la final pierzi, castigi”, a spus Vanda Vlasov.

Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Vlasov este acuzat de trafic de influenta de catre procurorii DNA care l-au retinut joi seara (13 martie), in urma unui flagrant.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis pe 19 martie arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger