AcasăNewsVanzarile Ivanka Trump au explodat

Vanzarile Ivanka Trump au explodat

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 15: Socialite Ivanka Trump arrives at the NBC/Universal Golden Globe After Party held at the Beverly Hilton on January 15, 2007 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Mai precis cu 61% in 2016, a indicat G-III Apparel Group LDT compania care fabrica hainele si accesoriile ce poarta marca fiicei presedintelui SUA.

G-III Apparel, care are licente si pentru marcile Calvin Klein, Tommy Hilfinger sau Levi’s a adaugat ca marca Ivanka Trump i-a adus un beneficiu operational de 840, 9 milioane de dolari in perioada februarie 2016-31 ianuarie 2017, si o cifra de afaceri de 47, 3 milioane de dolari. Si aceasta in ciuda faptului ca magazine precum Nordstrom si Marcus Neiman Marcus au retras de la vanzare hainele si accesoriile Ivanka Trump, in cadrul unei adevarate polemici privind un conflict de interese ce-o vizeaza pe fiica lui Donald Trump, consiliera acum la Casa Alba. Marca Ivanka Trump nu aduce insa decat 1,97% din totalul veniturilor G-III Apparel Group Ltd.

author avatar
Tudor Borcea
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger