AcasăVAMPIRII exista! Are 23 de ani si injunghie oamenii pe strada pentru...

VAMPIRII exista! Are 23 de ani si injunghie oamenii pe strada pentru SANGE UMAN!

Pentru prima data in istoria medicinei a fost semnalat un caz de vampirism. Doctorii din Turcia au descoperit un tanar, de 23 de ani, care este dependent de sange uman.

Barbatul este schizofrenic si a suferit mai multe traume in copilarie.  Tanarul, casatorit, a dezvoltat o dependenta ciudata, aceea de a se taia cu lame de ras pe brate si pe burta, dupa care, sangele strans intr-un pahar il lua si il bea, potrivit dailymail.

Nu a durat mult pana cand barbatul a devenit dependent de sangele uman asa ca a inceput sa caute si alte surse, aceasta nevoie fiind, dupa cum le-a declarat doctorilor, la fel de „urgenta ca respiratia”. Tanarul si-a fortat apoi tatal sa-i aduca „rezerve” de la bancile de sange, atunci cand propiul sange nu-i mai satisfacea nevoile.

Se pare ca, „vampirul” ar fi fost de mai multe ori arestat pentru ca injunghia oamenii pe strada, sau ii musca, pentru a le bea apoi sangele, potrivit aceleiasi surse. Barbatul a fost diagnosticat cu amnezie, dezvoltand personalitati multiple.

„Exista posibilitatea ca trecand de la o personalitate la alta, sa nu-si mai aminteasca numarul evenimentelor sangeroase. Nu i-a mai pasat cine erau victimele si a ajuns amnezic din cauza actiunilor sale”, se arata intr-un act medical intocmit de doctorii din Turcia.

Comportamentul tanarului pare ca s-ar datora unor evenimente traumatizante, la care a asistat sau pe care le-a trait de-a lungul timpului. El a participat la o crima in care prietenul sau a taiat capul si penisul victimei, si a fost traumatizat de moartea fiicei lui de numai patru ani, dar si de asasinarea unchiului sau. Totodata, baiatul a fost abuzat de mama sa in copilarie.

Doctorii de la Spitalul Militar Denizli, din Turcia, au stabilit ca barbatul sufera de tulburari de identitate, stres post-traumatic, depresie cronica si abuz de alcool. Cercetatorii sunt de parere ca acesta este primul caz de vampirism din istoria medicinei. Barbatul este sub tratament de sase saptamani, iar nevoia de sange pare sa-i mai fi scazut.

In mod normal consumul de sange nu are efecte asupra corpului uman, insa, in cantitati mari, se poate ajunge la o supradoza de fier, infectare cu virusul HIV si alte boli care se transmit prin sange.

author avatar
Alina Costache