AcasăNewsValuri penale in Portul Constanta

Valuri penale in Portul Constanta

Salariatii il acuza pe directorul Andrei Popa ca este actionar la o firma din Portul Constanta, pe care il conduce

Considerat dintotdeauna un adevarat focar de coruptie, Portul Constanta continua sa se afle in permanenta in vizorul procurorilor. Care acum au demarat cercetarea penala in urma plangerilor primite impotriva directorului general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime (CNAPM).

Salariatii il acuza pe directorul Andrei Popa ca este actionar la o firma din Portul Constanta, pe care il conduce

Andrei Aurelian Popa este acuzat ca ar fi actionar si al unei societati comerciale, SC. Minmetal SRL, care isi desfasoara activitatea tocmai in Portul Constanta, pe care acesta il conduce.

Andrei Popa

Situatia conflictuala a devenit una exploziva, dupa ce angajatii au incetat lucrul, protestand in fata Garii Maritime si amenintand cu declansarea grevei generale. In replica, conducerea Portului sustine ca presiunile si reclamatiile s-ar datora masurilor luate in ultima vreme, printre care marirea programului de lucru si plata unei taxe de acces cu autoturismele personale in incinta unitatii.

author avatar
eNational
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. OHO OHO, pai daca se ia la un puricat mai amanuntit, in 24 ore se inchide portu si sunt arestati toti. Hai ca nu se intampla nici aici nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger