AcasăNewsValeriu Zgonea: "Investitiile in educatie au crescut"

Valeriu Zgonea: „Investitiile in educatie au crescut”

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, la deschiderea noului an scolar, ca investitiile in educatie au crescut.

Zgonea le-a transmis parintilor si copiilor ca „sistemul de educatie este pe un drum bun” si ca „cei mici trebuie sa tinteasca in noul an scolar cat mai sus”.

Conform romaniatv.net, Zgonea are numai cuvinte de lauda la adresa miscarilor petrecute in invatamantul romanesc in ultimii doi ani.

„Guvernul Ponta a dat inapoi banii taiati profesorilor de catre regimul Basescu, a crescut salariile dascalilor debutanti si a majorat succesiv bugetul educatiei”, a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

In plus, Zgonea sustine ca s-a inceput conectarea la internet a 2.500 de scoli, s-au achizitionat microbuze noi, pentru transportul elevilor, si s-au investit peste 200 de milioane de euro in infrastructura, respectiv in constructii si renovari”, a afirmat Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor nu a ezitat sa-l atace dur pe Klaus Iohannis, liderul PNL, sustinand ca „spre deosebire de domnul Iohannis, care incearca sa obtina cateva puncte electorale prin discursuri frumoase despre educatie, pentru premierul Victor Ponta vorbesc faptele”.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger