AcasăNewsValeriu Zgonea acuza incapacitatea ministrilor USL: "Trebuie sa-i deferim justitiei!"

Valeriu Zgonea acuza incapacitatea ministrilor USL: „Trebuie sa-i deferim justitiei!”

Valeriu Zgonea acuza incapacitatea ministrilor USL de a-i baga la apa pe predecesorii pedelisti.

Valeriu Zgonea isi acuza colegii din Guvern ca nu sunt in stare sa-i termine pe fostii ministrii democrati

In opinia lui Zgonea, actualii guvernanti ar fi trebuit  pana acum sa-i scoata la iveala pe cei care ”au sifonat banul public”, deoarece asta asteapta romanul de la USL:Trebuie sa-i deferim justitiei pe acesti oameni, trebuie sa le aratam oamenilor pe cei care au furat si au luat banii, asta asteapta romanul de la noi si asta a votat pe 9 decembrie”.

Iar pentru a satisface asteptarile oamenilor, Zgonea este gata sa-i bage pe fostii guvernanti la mititica: ”Eu, da, vreau sa-i vad pe acei oameni in puscarie (…) Este datoria noastra, oamenii ne-au cerut pe 9 decembrie sa-i aducem pe acei oameni in fata instantei si in fata justitiei. Nu sunt inca linistit cand vad colegi de ai mei din agentii si ministere ca nu sunt in stare, desi prim-ministrul le cere de fiecare data, sa-i scoata pe vinovatii care au furat in ultimii ani din Romania”.

author avatar
Simona Badulescu
277 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tov. zgonea da dumneata nu crezi ca locul dumitale este tot la mititica/ ce tara asta am distruso eu sau ceilanti oameni de buna credinta care am crezut ca si cretinii in toate haimanalele politicii acestei tari? cit tupeu ai tov. zgonea atunci cind spui ca altii au furat iar dumneata esti curat ca lacrima, deunde atita ipocrizie ordinara nu inteleg, dar tov, nastase 4 case pentru dumneata cum este? doamne ce curva este politica la noi fregventata de acesti indivizi unul mai nepriceput si pregatit ca altul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger