AcasăNewsValeriu Turcan a demisionat de la Cotroceni: "Voi activa, in viitor, in...

Valeriu Turcan a demisionat de la Cotroceni: „Voi activa, in viitor, in sectorul privat”

Valeriu Turcan, trimis sa stea cu ochii pe ICR-ul lui Patapievici

UPDATE – Administratia Prezidentiala a anuntat ca seful statului a luat act de demisia lui Valeriu Turcan si a anuntat ca noul purtator de cuvant al Presedintiei este Claudia-Elena Ionas .”Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidential, purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei. Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale”, potrivit unui comunicat postat de site-ul Presedintiei.

Valeriu Turcan a demisionat, joi, din functiile de purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu si de consilier prezidential, declarand ca a ”decis ca e vremea unei schimbari in cariera”. Turcan era purtatorul de cuvant al seful statului din anul 2007.

Valeriu Turcan

Valeriu Turcan a anuntat ca demisioneaza din functiile de purtator de cuvant al sefului statului si de consilier prezidential, potrivit Mediafax. „Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbari in cariera. Voi activa, in viitor, in sectorul privat. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa”, a precizat Turcan, intr-o declaratie scrisa remisa joi presei.

Consilier prezidential pentru Comunicare Publica, Valeriu Turcan era purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu din aprilie 2007. In perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale.

In septembrie 2011, presedintele Basescu l-a numit pe Valeriu Turcan, prin decret, membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. Valeriu Turcan este sotul deputatului PDL Raluca Turcan.

856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger