AcasăNewsValeriu Stoica: PNL trece printr-o criză profundă! Nu mai este liderul coaliției,...

Valeriu Stoica: PNL trece printr-o criză profundă! Nu mai este liderul coaliției, ci doar vioara a doua

Valeriu Stoica, fostul președinte al PNL de la începutul anilor 2000, este de părere că PNL nu mai poate fi liderul coaliției, ci doar vioara a doua. Acesta susține că, în acest moment, nu ar mai putea să voteze cu PNL.

Prezent, vineri seară, la Digi 24, Valeriu Stoica a vorbit despre criza în care se află în acest moment PNL, care nu mai joacă decât un rol secundar în noua coaliție discutată intens în ultimele zile.

”PNL trece printr-o criză profundă”

Întrebat dacă ar mai vota PNL în acest moment, Valeriu Stoica a precizat: ”E un răspuns pe care-l dau cu suferinţă: ”Nu, în acest moment nu aş vota cu PNL. Mă întreb dacă PNL îşi va putea reveni din criza pe care o parcurge”.

Din punctul lui de vedere, PNL trece printr-o profundă criză, de strategie și chiar de tactică politică.

”Nu este o criză superficială, este o criză profundă. Este o criză de leadership, este o criză de viziune, este o criză de valori, este o criză de strategie şi chiar şi de tactică politică”, a subliniat fostul președinte al PNL.

Nicolae Ciucă premier, singura variantă?

Acesta a precizat că în acest moment PNL  – partid care a avut totul – a ajuns în postura de a fi parte dintr-o rotativă guvernamentală. ”Nu mai este liderul coaliţiei, PNL va fi vioara a doua (…) Mi se pare că este o gogoriţă rotativa”, a mai afirmat Valeriu Stoica.

Totuși, Stoica susține că singura variantă care poate garanta stabilitatea guvernului ar fi numirea lui Nicolae Ciucă în funcția de premier. ”Este singura variantă care poate fi avută în vedere sub aspectul stabilităţii”, a subliniat el.

author avatar
Alina Costache
124 afisari

4 COMENTARII

  1. Unde sunt ,,elitele” liberale, spuma societatii ?! Chiar si acum cand au ramas cu maximum 15%, sunt aroganti si negociaza de pe pozitii de forta. Pentru cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga, ultimii 2 ani de guvernare sunt arhisuficienti sa te edifici ce le poate capul.

  2. Pnl i mai mult capra nene cu aere de capra neagra monument al naturii carpatin ocrotita de legi.

  3. @ Remarați și aspectul pretențiilor de „PNL instrument”, de la ăsta care se prezintă ca „specialist în drept” , vorbitor despre ,,arcuș”, albinosu’ Valeriu Stoica, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger