AcasăNewsValeriu Stoica cere finantarea campaniilor electorale de la buget

Valeriu Stoica cere finantarea campaniilor electorale de la buget

Pe langa subventiile de la bugetul de stat de care beneficiaza formatiunile politice, democrat-liberalul Valeriu Stoica sustine ca partidele ar trebui sa primeasca bani si pentru campaniile electorale.

Valeriu Stoica sustine ca statul ar trebui sa se ocupe si de campaniile partidelor

Statul ar trebui sa finanteze campaniile partidelor, considera Valeriu Stoica, explicand ca in felul acesta s-ar crea un echilibru intre actorii politici.

„Exista o evidenta debalansare intre partidele politice in campaniile electorale, unele au mai multe resurse, altele mai putine. Eu ma intreb, aceste cheltuieli sunt transparente?”, a declarat democrat-liberalul, aratand ca in felul acesta ar exista un control asupra banilor cheltuiti in perioadele electorale.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
189 afisari

2 COMENTARII

  1. Stoica,unul dintre cei mai mari excroci din Romania,a facut averi imense pe spatele poporului ,asteptam judecarea lui.

  2. Domnule eşti genial!Te-ai gândit mult la această aberaţie? Explică-le proştilor ca mine, care nu mai au încredere în politicieni, de ce trebuie să se tragă de la gura populaţiei nişte bani pentru ca voi să huzuriţi şi să vă folosiţi de aceşti bani aiurea(ştiţi voi mai bine), în loc să se cumpere mai multe medicamente în spitale , să se facă multe , multe alte lucruri de care populaţia aceasta săracă(din cauza voastră), duce lipsă.Vreţi o finanţare cinstită? Fiţi credibili în faţa populaţiei, atrageţi-i în partidele voastre iar din cotizaţii şi averi personale, susţineţi-vă campaniile electorale şi nu cerşiţi bani de la un buget care nu este în stare să plătească salarii şi pensii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger