AcasăNewsValerian Vreme, business a trois cu amanta si nevasta!

Valerian Vreme, business a trois cu amanta si nevasta!

Pe sobrul ministru al Comunicatiilor nu il leaga de trubadurul manelelor doar aceleasi initiale ale numelui. Pentru ca, mai mult ca sigur, si Valerian Vreme murmura in momentele sale de intimitate sfasietorul refren de dragoste al lui Vali Vijelie : „ Sa iubesti doua femei / Sa nu stii pe care-o iei / Una-i mama la copii / Alta-i pofta inimii…”

Valerian Vreme, aici alaturi de sotia sa Mioara, a reusit sa impace pe toata lumea

Numai ca, spre deosebire de puzderie de alti masculi pe care amorurile paralele ii usuca pe picioare, membrul guvernului Boc s-a dovedit, surprinzator, un barbat in toata puterea cuvantului si a reusit sa impace – vorba romanului – si capra, si varza. Asa ca, in timp ce este nedezlipit de consiliera sa personala, Alina Elena Antohe Marica, mama fetei cunoscuta drept amanta ministrului se ocupa, impreuna cu Mioara Vreme, nimeni alta decat sotia oficiala a demnitarului, de … cresterea ovinelor.

Din Beijing la Poiana Brasov

El are 48 de ani si este ministrul Comunicatiilor. S-a facut remarcat doar prin depunerea hulitului proiect de lege privind obligativitatea monitorizarii tuturor convorbirilor telefonice si  a emailurilor. Ea are 24 de ani si este consiliera personala a lui Valerian Vreme. Pe care l-a insotit de la semnarea unor documente oficiale la Beijing pana la cursurile de perfectionare de la Poiana Brasov. Cei doi au fost surprinsi inclusiv tinandu-se tandri de mana, asa ca lucrurile sunt deja lamurite cu povestea de dragoste traita de cei doi.

Fericire tuturor!

Culmea este insa ca in loc sa fie macinat de nebunia geloziei, asupra presupusului triunghi amoros bantuie concordia. De aceeasi varsta cu potentialul ginere, tatal amantei se intelege perfect cu acesta, ambii fiind membri ai aceluias partid. Iar Rodica Antohe Marica, mama tinerei Alina, este asociata in proportie egala, fiecare cu cate 50 % din actiuni, cu Mioara Vreme, sotia ministrului. Firma care uneste itele acestei veritabile telenovele se numeste SC Capital Credit SRI din Onesti. Si, straniu, tocmai ce i-a fost schimbat obiectul de activitate, de la intermedieri financiare la … cresterea de ovine!

author avatar
Catalin Tache
3.168 afisari

3 COMENTARII

  1. Dom’le Tache, nu intelegeti sensul metaforic al iubirii. Mioara, nume predestinat, unge sistemul biela-manivela al ravasitului oilor, obicei stravechi al pastorilor romani. Atata romantism si sa nu va sensibilizati, zau asa.

  2. Astia sa cotaie intre ei,exact ca pe vremuri sa nu se piarda averea. Vai de capu nostru……….. Cat despre ovine sunt curios, asociatele mulg berbecu 🙂 sau ministru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger