AcasăNewsValentine's Day 2015: De Ziua Indragostitilor, Google are un doodle special, cu...

Valentine’s Day 2015: De Ziua Indragostitilor, Google are un doodle special, cu inimioare! (VIDEO)

Fie ca sunteti utilizatori ai Internetului care celebreaza Valentine’s Day, fie ca asteptati sa va declarati iubirea pentru partenerul de viata de Dragobete, Google v-a pregatit un doodle special, sambata, pe 14 februarie, ziua in care americanii -dar nu numai – sunt plini de entuziasm si de semne ale dragostei.

Ca urmare, pagina de start a popularului motor de cautare este decorata spacial, in aceasta sambata. Nu aveau cum sa lipseasca inimioarele, si nici indragostitii. Lovite de Cupidon sunt cele doua litere „o” – un el si o ea- din componenta numelui Google. Incep prin a imparti aceeasi pereche de casti, pentru a asculta muzica si realizeaza ca intre ei e o anume chimie. Marcata, grafic, de clasicele inimioare!

Mai mult, cei doi indragostiti din povestea Google isi trimis mesaje, din care sa reiasa cat de mult tin unul la altul. Daca vreti sa vedeti povestea special gandita de reprezentantii companiei, pentru 14 februarie, de Valentine’s Day 2015, urmariti imaginile de mai jos!

Dupa cum stiti deja, cu siguranta, Google si-a obisnuit utilizatorii cu aceste schimbari de logo, in zilele in care sunt marcate evenimente importante- atat de ordin politic, social, sportiv si nu numai. Iata ca s-a intamplat si de Valentine’s Day, in 2015!

[youtube]a8ZDgD5zbvw[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger