AcasăNewsValentina Pelinel, suparata rau pe Borcea!

Valentina Pelinel, suparata rau pe Borcea!

Daca pana acum Cristi Borcea isi gestiona foarte bine relatiile cu sotiile, cu amantele, iata ca Valentina Pelinel ii pune capac.

Zilele trecute, mai exact luni, cand la Penitenciarul Poarta Alba s-a prezentat fiul cel mare al lui Borcea, Patrick, era asteptata si Valentina, numai ca aceasta s-a sucit. Si pe buna dreptate! „Pai, cum asa, cat ma mai duce cu zaharelul domnul Borcea?”, se aud chicotelile prietenelor lui Val. Inclusiv Valentina gandeste asa! Ea nu se va lasa pana nu obtine divortul lui Borcea de Alina Vidican. Si stiti de ce? Tot prietenele Valentinei lamuresc totul, pentru ca asa aflam noi, presa, in general de la prieteni, ca vorba aia: „Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani stiu sa ma feresc si singur!”. Asadar, prietenele ei vorbesc pe la colturi ca daca Val nu reuseste sa ajunga doamna Borcea, onoarea  si imaginea ei vor fi distruse pe viata, ca Borcea este pentru ea „cavalerul ce o va scapa de rusinea si scandalul in care a intrat”.

Revenind la ultima vizita la care a avut dreptul Borcea, Valentina si-a aratat muschii si nu s-a prezentat. Surse din penitenciar ne-au soptit ca Borcea Cristi, tatal a sapte copii si nu numai…   a ramas cu gura cascata vazand ca Valentina nu a venit, si ca a fost bulversat si suparat toata ziua. Acum ca Borcea se joaca cu femeile si ca zarurile sunt la el este evident pentru toata Romania si s-ar putea ca, la un moment dat, sa inceapa si el sa nu o mai puna pe Pelinel pe lista vizitatorilor si sa o ignore la propriu, mai ales acum cand despre Valentina apar in media scandaluri de asternut pe banda rulanta!!!

author avatar
National
2.384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger