AcasăNewsValentina Pelinel, intre Nicu Gheara si Gigi Becali

Valentina Pelinel, intre Nicu Gheara si Gigi Becali

Valentina Pelinel declara si pozeaza ca trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei. Chiar daca inca oficial nu a declarat cine este tatal copilului, chiar daca presupusul tata este inchis, viata Valentinei este una de poveste. Pe Facebook, prin ziare, la televizor, ea apare zambind, razand si purtandu-si fericirea in obraji.

Acum mai mult ca niciodata, Valentina este preocupata de botezul lui Milan. Botez cu foarte multe mistere si scenarii. Prietenele Valentinei spun ca ea isi doreste un cuplu puternic ca nasi, tot atat de puternic daca nu chiar mai influent ca al Alinei Vidican. Si ca aceasta ar fi vehiculat numele lui Nicu Gheara!!! Insa lovitura de alcov! Relatiile clandestine ale tineretii se pare ca-i umbresc Curriculum Vitae al Valentinei!

Daca ea nu-si aminteste sau nu vrea, prietenele ei din tinerete ii aduc aminte ca Nicu Gheara nu are cum sa-i fie nas pruncului Valentinei!! Am intrat in posesia unor convorbiri dintre N. Gheara si o amica in care Gheara  isi aminteste clar cu subiect si predicat aventura pe care a avut-o acum foarte multi ani cu Valentina, dar si cum acesta nu stia cum sa mai scape de ea. Asta se intampla mai exact cand Nicu Gheara organiza Bucharest Fashion Week, iar Valentina era o tanara aspiranta modela si avea nevoie de lansare in lumea modei! Cum se va descurca Valentina Pelinel cu noua situatie nu ne facem griji.

Din respect pentru persoanele implicate, nu publicăm toată conversaţia

Valentina este maestra emerita in a-si apara imaginea si in a-si crea scenarii! Asa ca la mai mare si la mai multi! Acum cum va rumega presupusul tata noutatea (sau poate nu-i chiar asa o noutate pentru el), dar stim clar ca nu va fi de acord cu nasia lui Nicu Gheara, deoarece intre ei relatia se numeste altfel si anume aceea de „cumnat”.

author avatar
National
3.051 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger