AcasăNewsValentin Ceaușescu, parte vătămată în dosarul Revoluției

Valentin Ceaușescu, parte vătămată în dosarul Revoluției

Valentin Ceaușescu, victimă?!

Fiul fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu, Valentin, s-a constituit parte vătămată în Dosarul „Revoluției”, aflat pe rolul instanței supreme.


Valentin Ceaușescu, victimă?!

Valentin Ceaușescu a depus la dosar mai multe documente în care arată că este succesorul Elenei și al lui Nicolae Ceaușescu, despre care susține că au calitatea de „persoane vătămate”. Prin solicitarea depusă la instanță Valentin Ceaușescu arată că în cazul „Revoluției” părinții săi au fost victime. El spune că așa cum este scris în rechizitoriul lui Nicolae și Elenei Ceușescu procurorii au consemnat în actul de trimitere în judecată: ”diversiunile create după 22 decembrie de către Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, gen. (r.) Iosif Rus și Emil „Cico” Dumitrescu ar fi creat condițiile condamnării și execuției cuplului prezidențial Ceaușescu printr-un proces penal simulat”, mai scrie Valentin în solicitare. Următorul termen în dosarul Revoluției este fixat pentru 21 februarie. Termenul a fost stabilit de un judecător de cameră preliminară de la Înalta Curte la sfârșitul lunii noiembrie 2019, când a început procesul. Atunci, la primul termen, au fost citate aproximativ 5.000 de persoane, iar câțiva au cerut amânări pentru studierea dosarului.

author avatar
Ramona Feraru
288 afisari

2 COMENTARII

  1. Corect. Nu l-au impuscat si pe el. Alooo, alo toaresu stai frumos la locurili voastre, a fost revolutie nu prezentare de moda…

    • Nu ți-ai revenit nici după 30 de ani, bă, prostule? Antoniu, ești un imbecil vesel. Ăla a fost un asasinat odios. Cât despre ” revoluție ”…e de discutat. Oricum, tot un bou rămâi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger