AcasăNewsVal seismic în România: 4 cutremure în doar câteva ore! Zonele afectate

Val seismic în România: 4 cutremure în doar câteva ore! Zonele afectate

O serie de cutremure s-a produs în ultimele ore în județul Gorj, iar acest lucru i-a adus pe localnici în pragul disperării. Aceștia se tem de noi replici.

În ultimele 10 ore au avut loc nu mai puțin de patru seisme în județ, cel mai puternic având magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter.

Seismul s-a resimțit și la Târgu Jiu

Localnicii sunt din nou speriați și se așteaptă și la alte replici. De altfel, ultimul cutremur mai puternic a avut loc în urmă cu o lună și a avut magnitudinea de 4,9. Ulterior au mai existat și alte replici, dar slabe.

Cutremurul de astăzi, cel de 3,4 grade pe scara Richter, s-a resimțit și la Târgu Jiu. Pe rețelele de socializare, oamenii povestesc că a fost scurt ca durată, dar a fost resimțit și a produs agitație în toată zona Gorjului.

Tragedii în lanţ, la turci

Tragediile se țin lanț de Turcia. După cutremurul devastator din februarie, acum, zonele în care pământul s-a cutremurat au fost afectate de un uragan. Vântul a provocat pagube uriașe, o persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite.

Vântul a făcut ravagii, iar o persoană a murit. În același timp, 44 de persoane au fost rănite. Vântul a răsturnat mașini, a smuls copaci și a rupt acoperișurile caselor. În urma uraganului, o persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite.

author avatar
Andrei Ștefan
789 afisari

5 COMENTARII

  1. ISU dă, cum altfel, la sentiment, dă cu înfricarea.
    „3,0–3,9 ușor Adeseori se simt, dar rareori produc pagube. 49.000 pe an”

  2. ASTA DE SE INTAMPLA CAND NU ISI VEDE FIECARE DE „OILE” LUI….IOHANNIS SE OCUPA DE CUTREMURELE DIN CHILE SI FRATELE LUCIFER CONSIDERA ASTA OBRAZNICIE
    Santiago de Chile – Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Un memorandum de colaborare între instituţiile din România şi Chile responsabile de gestionarea situaţiilor de urgenţă a fost semnat, sâmbătă, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a omologului său chilian, Gabriel Boric.
    https://www.agerpres.ro/politica/2023/04/22/memorandum-de-colaborare-romania-chile-in-domeniul-situatiilor-de-urgenta-semnat-in-prezenta-presedintelui-iohannis-si-a-omologului-chilian–1096044

  3. Bai maciukanezule maidanez, vezi sa nu trimiti prea multi sekurici de-ai tai cu ochii mult prea albastrii in muntii Carpati, daca nu vrei ca toti ratatii tai tampiti sa se piarda prin toate labirintele de acolo, intai sa innebuneasca pe acolo, iar apoi sa moara de foame, ca niste catelusi maidanezi ca tine ce sunt !! Ha ha ha 🙂 Daca mai trimiti multe avioane peste muntii Carpati, numai noaptea pe la orele 3-4, poate niste unii o sa iti faca niste surprize-surprize, de o sa te kaci pe tine, bai ratatule umflat de pork mistret de 135 de kile, numai bun de taiat de Paste !! Pregatiti-va, ca vine Marea Foamete, deja e aici, numai ca parazitii de politruci din Bukale o sa va ameteasca cu tot felul de dume si povesti de-ale lor, astia deja se pregatesc cu totii sa o taie din colonia esuata din sudanistan, care spre Jermania nazista-globalista, care spre Miami !! Scapa numai care poate din jungla urbana 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger