AcasăNewsVAL DE PLÂNGERI pe numele lui Placido Domingo: Alte 11 femei îl...

VAL DE PLÂNGERI pe numele lui Placido Domingo: Alte 11 femei îl acuză de hărţuire sexuală

Alte 11 femei se alătură celor nouă care îl acuză pe Placido Domingo, directorul general al Operei din Los Angeles, de hărţuire sexuală, însă tenorul spaniol neagă şi vorbeşte despre o campanie de denigrare, potrivit Associated Press.

Foto Twitter

 

La începutul lunii august, opt cântăreţe şi o dansatoare au declarat că au fost hărţuite sexual de un fost membru al „Celor Trei Tenori” – format din Domingo, regretatul Luciano Pavarotti şi Jose Carreras –, unele incidente datând din anii 1980.

Mai multe femei l-au acuzat pe Placido Domingo că s-a folosit de imaginea sa de tenor celebru pentru a le forţa să întreţină relaţii sexuale cu el.

De la apariţia articolului din 13 august, alte 11 femei l-au acuzat pe tenor de hărţuire sexuală, comportament sexual nepotrivit şi de faptul că le-au fost afectate carierele după ce i-au refuzat acestuia avansurile.

Una dintre acestea este cântăreaţa Angela Turner Wilson, care a apărut alături de tenor în spectacolul „Cidul” pus în scenă în sezonul 1999-2000 la Opera din Washington, unde Placido era la momentul respectiv şi director artistic. Spectacolul, care a fost şi difuzat pe posturile TV, a fost un pas important în cariera lui Wilson, pe atunci în vârstă de 28 de ani şi care a fost lăudată pentru interpretarea sa.

Cântăreaţa, singura dintre cele 11 noi femei care îl acuză de comportament sexual nepotrivit pe tenor în mod public – restul au făcut declaraţii sub protecţia anonimatului –, a spus pentru Associated Press că Domingo a hărţuit-o sexual, punându-i mâna pe un sân.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
200 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tu vampelor, acum daca domnul Placido va pune mana intre picioare sa va ridice octava e ceva rau? Pai si daca e rau acuma veniti cand bietul om ai tremuea mana si nu mai poate intinde guma? De ce nu ati venit acuma 20 de ani? Va placea este ? Eeee he hehe EEEE HEHE EEE HEHEHE… Daca eram io domnul Placido…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger