AcasăNewsVal de indignare în Justiție după imaginile cu Sorina Pintea

Val de indignare în Justiție după imaginile cu Sorina Pintea

Arestarea fostului ministru Sorina Pintea a împărțit din nou Justiția în mai multe tabere. După imaginile în care fosta șefă  a Sănătății era bruscată pe scările policlinicii MAI de polițista care o însoțea, ieri, lucrurile au luat o întorsătură uimitoare. Sorina Pintea a formulat prin avocați o plângere penală împotriva celor care au însoțit-o la spital pentru modul în care a fost tratată.

Fostul ministru a solicitat, în urma problemelor medicale pe care le are, ca un psiholog să o consulte. Doar că atitudinea procurorilor și polițiștilor care au dispus măsura arestării și a modului în care a fost tratată a stârnit un val de indignare în rândul celor iau parte la actul de Justiţie. Zilele trecute judecătoarea de la TMB Georgiana Iorguța care a emis mandatul de arestare în acest caz și care a fost și cea care a emis madatele de interceptare, a fost contestată de avocați. Apărătorii lui Pintea au susținut că acest demers încalcă Codul de Procedură Penală. Printre avocații care au semnalat acest lucru este și Cosmina Cerva care a avut un mesaj tranșant la adresa magistratei de la Tribunal. “Îi doresc doar atât: cătușe pe mâini în fața camerelor! Pentru că roata se învârte mereu. Nu cu mulți ani în urmă, două colege ale judecătoarei Iorguța au fost arestate și plimbate în cătușe. Erau cunoscute că aruncă cu cătușele foarte ușor, exact ca madam Iorguța. Au fost condamnate la ani grei pentru mită”, scrie avocata pe contul de socializare. Sorina Pintea fost reținută pentru că ar fi primit mită, doar că, deși procurorii susțin că ea a fost prinsă în flagrant niciun document din cadrul anchetei sau a cererii de arestare nu  dovedește acest lucru.

author avatar
Ramona Feraru
907 afisari

4 COMENTARII

  1. Aștept val de indignare in cazuri de: furt, mita, tăieri ilegale de păduri, retrocedări ilegale, copii neîngrijiți in orfelinate, centre de plasament, mizeria din spitale, scoli cu locații necorespunzătoare, poluare masiva, deșeuri din străinătate, comisioane grosiere, impostura, prostie, politicieni hoți, corupți, -lagiate, sa se sesizeze și in aceste cazuri avocatul poporului. S-a dovedit ca toți care au trecut pe la justiție au făcut fărădelegi, pe mulți dintre ei i-a salvat partidul sau teama ca “trag” după ei alte nume “grele”.

  2. Trist….dar normal sa o izbeasca cu capul de usa policlinicii politista blonda cu ochelari …. pai organu baga ture peste ture pe un salariu mediocru si ciubucareasa castica dintr-o semnatura salarulul politistei pe 20 de ani ….BRAVO POLITIA …..mai strange 2 dinti la catuse sa simta caldura lor !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger