AcasăNewsVai de Băsescu! Iată unde se mută "Petrov", după ce l-au dat...

Vai de Băsescu! Iată unde se mută „Petrov”, după ce l-au dat afară din vilă!

complex Basescu Vai de Băsescu! Iată unde se mută "Petrov", după ce l-au dat afară din vilă!

Traian Băsescu nu mai poate trage de timp. Trebuie să se mute din vila de protocol a RAPPS, iar fostul preşedinte al României şi-ar fi ales deja noua casă.

Se pare că se va muta într-un apartament cu trei camere, dintr-un complex rezidențial de lux din Capitală.

Compexul ar avea legături cu Radu Pricop

În căutările sale pentru o nouă casă, Traian Băsescu a dat peste un complex de lux construit de un om de afaceri care nu-i e deloc străin, ba chiar apropiat partener de afaceri cu ginerele său Radu Pricop, conform postului Antena 3.

Traian Băsescu avea termen de la RAPPS să elibereze vila de protocol încă de miercuri, însă ar fi motivat că nu ar fi avut suficient timp să-și caute și să-și mobileze o altă locuință, astfel că a început procesul de mutare de abia vineri.

„Petrov” zice că e batjocorit

Cel care ar fi avut numele de cod „Petrov” s-a declarat nemulțumit de soluția instanței, însă a transmis că „nu stă la mila statului” și că și-a cumpărat „un apartament frumos”.

Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva”, a afirmat Traian Băsescu.

„Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. Maria (soția – n.red) e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”, a declarat Traian Băsescu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.605 afisari

11 COMENTARII

  1. Acest alcoolist ,turnator si vinzator de tara Petrov trebuie mutat la puscarie cu toata familia lui

    • ZIARE.COM SITE-UL FALSILOR JURNALISTI ! TOATE JEGURILE SI ANALFABETII , SPUMA PUPINCURISMULUI SI LINGAILOR IN CUR SUNT PE ZOAIE.COM

      Basescu are ce merita .Incepand cu al doilea mandat Base escrocul a introdus fraudarea voturilor la nivel national .Chiar daca inainte mai exista frauda , Base a distrus tot si azi Iohannis trece la tactica lui Putin

    • Chiar nimeni nu deschide o ancheta sa faca lumina cum a ajun Eba in Parlamentul European ? Si Becali ? Si mai vreti in SCHENGEN

  2. Idiotu’ de băsău recunoaște că, până acum, a stat la mila statului român ! Auzi declaratie: ” Maria (soția – n.red) e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună „, adică cum turnătorie ” cat suntem împreună „, să fi vrut amărâta să se despartă d-un nemernic bețiv și curvar, după ce a aflat că-i oficial și turnător la Secu ?!

  3. Vai de tine Petrov mai bine pe banca in Cismigiu, decat in apartament fara Spp ai sarit de la Vila Lac la 3 camere, da nici Boc ala nu ti-a dat un penthouse in Cluji. Nenorocitii din’tâi sunt si nenorocitii de pe urma. Nici Corcodel n-ar sta acolo. Dar tot e mai bine decat odaia lui Nuti care atunci cand se pise toti parnaiasii se uita la ea.

  4. Domnu Petrov? Va pot ajuta eu cu funia.
    E pentru balcon aveți pentru 4 şiruri de rufe si una mica de chiloți. Funia e cacanie sa tie la murdarie.

  5. E un fost presedinte cred ca ar trebui tratat cu respect orice ar fi facut, Iliescu cel mai mare comunist al tarii, din cauza caruia au mirit multi oameni la revolutie si mineriade de ce nu e tratat la fel?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger