AcasăNewsVadim Tudor solidar cu Nutu Camataru! “Nu au gasit nimic si s-au...

Vadim Tudor solidar cu Nutu Camataru! “Nu au gasit nimic si s-au gandit sa-i ia animalele. Daca nu erau leii o ridicau pe batrana?”

Corneliu Vadim Tudor acuza statul roman pentru decizia de a lua animalele lui Nutu Camataru, scriitorul considerand ca procurorii nu au facut decat sa gaseasca nod in papura cu acesti lei si ursi.

Garda de mediu a primit mandat pentru a intra in locuinta lui Nutu Camataru de unde au ridicat leii si ursii interlopului, atat de discutati si mediatizati.

“Ce au avut cu animalele? S-au dus dupa Nutu, trebuia sa-l ridice pe el. Daca nu erau animalele o ridicau pe batrana? Are de vreo noua ani animalutele, de ce nu le-a luat pana acuma? Nu au gasit arme, nu au gasit droguri si au gasit povestea asta cu animalele. Ce este ilegal in asta? Ce, eu am acte pe 27 de caini cat am in curte? Eu il tin pe Dan Diaconescu in curte, si pe Elodia si nu ma intreaba nimeni nimic.  M-a indurerat ca societatea romaneasca nu este pregatita sa puna capat unor asemenea samavolnicii (actionarea dupa bunul plac, nesocotind si incalcand vointa si drepturile altora, n. r.). pai daca imi ia mie cineva cainii… Trebuia sa lase animalele in curtea lui Nutu”, a afirmat Vadim la Acces Direct.

author avatar
Alina Costache
1.123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger