AcasăNewsVadim Tudor muta decisiv inainte de europarlamentare! O vrea in partid pe...

Vadim Tudor muta decisiv inainte de europarlamentare! O vrea in partid pe sotia lui Gigi Becali

La cinci ani dupa reusita din 2009, Corneliu Vadim Tudor vrea sa profite din nou de alaturarea numelui sau cu cel al lui Gigi Becali si sa dea lovitura la alegerile europarlamentare.

In 2009, PRM se afla pe un trend descendent, insa Vadim Tudor a mutat genial pe piata transferurilor politice. L-a inregimentat pe Gigi Becali, care a adus un plus de imagine de pe urma caruia au avut de castigat ambele parti. Afaceristul a obtinut un loc de europarlamentar, din partea PRM, iar partidul a inregistrat, la alegeri, un rezultat mai optimist decat orice scenariu.

Acum, scenariul pare sa se repete. PRM a trecut prin momente dificile si ii sunt acordate sanse minime la alegerile europarlamentare din luna mai. Insa Vadim Tudor vrea sa joace, din nou, totul pe cartea Becali.

Concret, Romania TV anunta ca presedintele PRM negociaza cu Luminita Becali, sotia lui Gigi Becali, posibilitatea ca aceasta sa candideze la alegerile europarlamentare din partea PRM.

Vadim Tudor este convins ca Luminita Becali va putea, din calitatea de europarlamentar, sa intreprinda mai multe actiuni pentru eliberarea lui Gigi Becali, incarcerat de aproximativ 10 luni, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare.

Becali a depus mai multe cereri pentru a fi eliberat temporar ca sa se poata opera la spate in strainatate, insa pana acum i-a fost refuzata aceasta posibilitate. Foarte probabil, Becali va avea ultimul cuvant in privinta sanselor ca Luminita, sotia sa, sa se alature PRM inainte de alegerile europarlamentare.

author avatar
Cristi Ionita
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger