AcasăNewsVadim Tudor dat in judecata! I se cer daune de un milion...

Vadim Tudor dat in judecata! I se cer daune de un milion de euro

Viata grea pentru europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor inainte de sarbatori, politicianul fiind dat in judecata.

Vadim Tudor este dat in judecata de selectionerul Victor Piturca, acesta solicitandu-i daune morale in valoare de un milion de euro.

Piturca este reprezentat in acest proces de casa de avocatura „Chiuariu si Asociatii”, iar oficialii acesteia au precizat ca „Dl. Victor Piturca este victima unei virulente campanii de denigrare declansata de dl. Corneliu Vadim Tudor si sustinuta atat prin intermediul articolelor cu caracter rasist, xenofob, calomniator, insultator, publicate sub semnatura proprie in ziarul „Tricolorul”, precum si prin retorica similara demonstrata in emisiuni de televiziune”.

Selectionerul a fost atacat dur de Vadim Tudor, dupa ce nationala de fotbal a Romaniei a facut doar 2-2 cu Ungaria, in deplasare, si a pierdut 0-4 cu Olanda, in deplasare, in preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Romania si-a diminuat sansele de a ajunge la turneul final, in urma acestor rezultate, iar Vadim Tudor a spus despre Piturca, printre altele, ca „este urat ca dracul, negru si la fata, si la inima, un puradel nelegiuit al mahalalelor tiganesti care a ajuns (si inca se mentine) in prim-planul vietii unei societati”.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger