AcasăNewsVadim Tudor, audiat la Parchet: "Oaia neagra a Romaniei este Justitia"

Vadim Tudor, audiat la Parchet: „Oaia neagra a Romaniei este Justitia”

Europarlamentarul s-a prezentat, miercuri, la Parchetul Curtii Supreme, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu.

„Cred in justitie pentru ca s-ar face de ras. I-am spus judecatoarei (…), o sa-i spun si procuroarei de aici oaia neagra a Romaniei este Justitia si este si oaia neagra si in Uniunea Europeana. Bilele negre le luam datorita (!) asa-zisului capitol JAI. Mie mi-e indiferent, conduc un partid, nu-l conduc, raman tot Vadim Tudor. Cartile mele sunt in marile biblioteci ale lumii”, le-a spus europarlamentarul jurnalistilor care l-au asteptat la intrarea in sediul PICCJ.

Lui Corneliu Vadim Tudor i s-a adus la cunostinta, in urma cu doar cateva zile, ca pe numele sau s-a inceput urmarirea penala, politicianul fiind acuzat de fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu. Plangerea in acest caz a fost depusa de Angela Balan, fosta membra a PRM. „Dosarul s-a constituit ca urmare a plangerii formulate de B.A.M. prin care solicita efectuarea de cercetari si antrenarea raspunderii penale a europarlamentarului Vadim Tudor Corneliu, pentru faptul ca, in perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013, ar fi intocmit si semnat doua adrese prin care a comunicat Autoritatii Electorale Permanente date nereale ce au produs efecte juridice”, se arata in comunicatul Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dat publicitatii pe 29 noiembrie.

319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger