AcasăNewsVadim Tudor, acuzat ca “a fugit” cu banii unui angajat

Vadim Tudor, acuzat ca “a fugit” cu banii unui angajat

Cezar Catalin Marin, fost asistent al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, sustine ca “Tribunul” i-a sparlit 40.000 de euro, reprezentand remuneratia de la PE.

Colaboratorul lui Corneliu Vadim Tudor sustine ca acesta i-a luat banii

“Pagubitul”, care figureaza si in prezent pe site-ul PE ca asistent al liderului PRM, in acuza pe acesta din urma ca, pe langa faptul ca nu l-a platit,  i-a mai  falsificat si semnatura pe contractele de munca. „La scurt timp dupa ce a fost ales in Parlamentul European, Corneliu Vadim Tudor m-a solicitat pentru ocuparea functiei de asistent local in cadrul Cabinetului sau de europarlamentar. (…) In ceea ce priveste remuneratia care mi se cuvenea, in nenumarate randuri, Vadim Tudor m-a rugat sa inteleg ca partidul trece printr-o situatie financiara dificila, urmand sa fiu platit <in cel mai scurt timp>”, precizeaza Marin intr-o declaratie transmisa presei. In plus, acesta sustine ca seful sau ar fi depus contracte de munca cu semnaturile sale falsificate, “usurandu-l” de 40.000 de euro.

„Surpriza neplacuta am avut-o luna trecuta cand, solicitand documentele necesare contractarii unui credit de nevoi personale, am primit patru contracte individuale de munca si fisele fiscale pentru 2009 si 2010. (…) Din documente reiese ca am incasat salariul aferent functiei mele, din august 2009 pana in iunie 2011, aproximativ 40.000 euro. Suma care in mod clar a fost incasata de europarlamentarul Vadim Tudor, neajungand in posesia mea”, a explicat Catalin Marin, anuntand ca a depus plangere penala impotriva fostului sau sef pentru fals material in inscrisuri oficiale.

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
541 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger