AcasăNewsVadim raspunde acuzatiilor de furt: “Porcule, cretinule, bulangiule!”

Vadim raspunde acuzatiilor de furt: “Porcule, cretinule, bulangiule!”

Corneliu Vadim Tudor l-a facut cu ou si cu otet pe fostul aau asistent Cezar Marin

Acuzat de Cezar Marin ca i-ar fi sterpelit 40.000 de euro, bani de la Parlamentul European, Corneliu Vadim Tudor a sters pe jos cu fostul sau asistent.

Corneliu Vadim Tudor l-a facut cu ou si cu otet pe fostul aau asistent Cezar Marin

Invitat intr-o emisiune televizata sa demonteze invinuirile care i se aduc, liderul PRM a facut un circ de zile mari, sustinand ca Marin este un homosexual, escroc si proxenet. Printre apelativele  cu care Vadim Tudor si-a gratulat fostul colaborator amintim doar „porc, bulangiu, trepadus, cretin congenital”.

Cezar Marin

„L-a ridicat si un procuror DIICOT l-a anchetat peste 2 ore, pentru trafic de minori. Nu pot relatiile lui ta-su’ sa il scape de inchisoare. Esti un porc! Ai noroc ca nu sunt in Bucuresti ca te calcam in picioare! Am sa aprind o lumanare pentru sufletul acestui nenorocit!”, a afirmat europarlamentarul PRM. In replica, Cezar Marin a spus ca nu poateaccepta sa fie facut ca la usa cortului de unul ca Vadim Tudor: „Nu am venit aici sa ma jigneasca Vadim, cred ca e baut!”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.578 afisari

2 COMENTARII

  1. acest dinozaur ,cu clabuci la gura si la creier ,trebuie sa dispara din viatza publica. hai sictir,Vadime ! pardon,am grait pe limba lui…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger