Cauta

Vadim il trimite la puscarie pe Nutu Camataru

Teribilul scandal care i-a avut ca protagonisti pe Stelian Ogica si Nutu Camataru s-ar putea incheia cu intoarcerea dupa gratii a temutului interlop, datorita lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a declansat o ancheta de proportii dupa ce a spus ca vrea sa-l vada pe Nutu dupa gratii

Implicarea directa a lui Corneliu Vadim Tudor in incidentul de la Military Residence Ballroom, unde Stelian Ogica a fost batut crunt de Nutu Camataru, a avut ecouri neasteptate.

Nutu Camataru este suspectat ca l-a batut crunt pe consilierul PRM Ogica

Imediat dupa ce Vadim a declarat public faptul ca il sustine pe Ogica, pe care l-a si ajutat sa devina consilier local in comuna natala, ca membru PRM, autoritatile au intrat in priza.

Stelian Ogica a povesit in fata anchetatorilor cum a fost batut de temutul interlop

„Am fost chemat de anchetatori sa dau declaratie si le-am povestit cum s-a petrecut totul. Le-am spus cum eram la nunta si cum, in momentul in care am mers la baie, a venit Nutu dupa mine, insotit de zece indivizi, si m-a lovit de mai multe ori. Nu pot sa discut despre stadiul anchetei, iar tot ce pot spune e ca de dosar nu se ocupa vreo sectie sau Politia Capitalei, ci o institutie superioara, foarte puternica. Am avut noroc cu domnul Vadim, fiindca altfel nu ma baga nimeni in seama”, ne-a declarat ieri Stelian Ogica.

„Merg pana la capat!

Intrebat daca a primit deja o oferta ca sa-si tina gura sau daca ar dispus sa accepte o mica „atentie” de la Nutu pentu a-si retrage plangerea, giurgiuveanul supranumit „Spaima loteriei” s-a aratat ferm: „Merg pana la capat, vreau sa ajunga acolo unde ii este locul, adica la puscarie. Indivizii astia ca Nutu ar trebui sa stea in inchisoare o mie de ani pentru a plati pentru toate faptele comise”, a declarat Ogica.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version