AcasăNewsVadim il trimite la puscarie pe Nutu Camataru

Vadim il trimite la puscarie pe Nutu Camataru

Teribilul scandal care i-a avut ca protagonisti pe Stelian Ogica si Nutu Camataru s-ar putea incheia cu intoarcerea dupa gratii a temutului interlop, datorita lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a declansat o ancheta de proportii dupa ce a spus ca vrea sa-l vada pe Nutu dupa gratii

Implicarea directa a lui Corneliu Vadim Tudor in incidentul de la Military Residence Ballroom, unde Stelian Ogica a fost batut crunt de Nutu Camataru, a avut ecouri neasteptate.

Nutu Camataru este suspectat ca l-a batut crunt pe consilierul PRM Ogica

Imediat dupa ce Vadim a declarat public faptul ca il sustine pe Ogica, pe care l-a si ajutat sa devina consilier local in comuna natala, ca membru PRM, autoritatile au intrat in priza.

Stelian Ogica a povesit in fata anchetatorilor cum a fost batut de temutul interlop

„Am fost chemat de anchetatori sa dau declaratie si le-am povestit cum s-a petrecut totul. Le-am spus cum eram la nunta si cum, in momentul in care am mers la baie, a venit Nutu dupa mine, insotit de zece indivizi, si m-a lovit de mai multe ori. Nu pot sa discut despre stadiul anchetei, iar tot ce pot spune e ca de dosar nu se ocupa vreo sectie sau Politia Capitalei, ci o institutie superioara, foarte puternica. Am avut noroc cu domnul Vadim, fiindca altfel nu ma baga nimeni in seama”, ne-a declarat ieri Stelian Ogica.

„Merg pana la capat!

Intrebat daca a primit deja o oferta ca sa-si tina gura sau daca ar dispus sa accepte o mica „atentie” de la Nutu pentu a-si retrage plangerea, giurgiuveanul supranumit „Spaima loteriei” s-a aratat ferm: „Merg pana la capat, vreau sa ajunga acolo unde ii este locul, adica la puscarie. Indivizii astia ca Nutu ar trebui sa stea in inchisoare o mie de ani pentru a plati pentru toate faptele comise”, a declarat Ogica.

author avatar
Narcis Voica
1.879 afisari

2 COMENTARII

  1. pina la urma nutu asta nu e nici un smardoi, cu zece linga tine bati pe oricine. satrar

  2. daca nu ajunge camataru la pirnae inseamana ca ocrotit de oameni mai tari ca vadim ,voi urmari mersul povastii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger