AcasăNewsVadim Tudor: Cioaca, asta, chiar ne ia de prosti pe toti?

Vadim Tudor: Cioaca, asta, chiar ne ia de prosti pe toti?

Invitat in platoul unei emisiuni, Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca, din punctul lui de vedere, ucigasul avocatei Elodiei Ghinescu este chiar sotul ei, Cristian Cioaca, care ar fi mers pe premiza crimei perfecte.

Despre cea mai scumpa ancheta a Politiei Romane, cea a gasirii Elodiei Ghinescu, s-a scris foarte mult, si-au dat foarte multi cu parerea si au fost lansate zeci de ipoteze.

Vadim este decis sa plece de la prezumtia de nevinovatie, in cazul lui Cioaca: “Eu nu pot sa spun ca el este vinovatul, dar Cioaca a pornit din start de la ideea de crima perfecta. El a transpus in realitate teza lui si a crezut ca tine figura, dar iata ca nu a fost asa. Era o solutie eleganta sa se desparta. El chiar ne ia de prosti pe toti? Un instinct care nu prea da gres ma face sa cred ca 100% el este faptasul”.

Vadim Tudor crede cu tarie ca Elodia il insela, intr-adevar pe sotul ei ceea ce l-a ranit pe Cioaca. “El e ca o fiara ranita, este evident, iti spun ca barbat, ca ea il insela. Dar nu era mai civilizat sa se desparta in loc sa tina pe jar o societate intreaga timp de cinci ani? Eu zic ca un om care face asa ceva si cu copilul de fata… este impardonabil. El e un tip violent, poate ii batea si pe aia din arest. Dar este evident… ce mama si-ar abandona universul ei, fara sa-i trimita o ciocolata… Ea este moarta, din pacate”, spune europarlamentarul, invitat la Acces Direct.

Atat Vadim cat si una dintre prietenele victimei, Munteanu, sunt de parere ca privirea presupusului criminal nu inspira deloc incredere.

“Am vorbit cu ea cand era in Dubai si era foarte vesela, urmand sa ma sune ea cand revine in tara, nu m-a sunat. La inceputul lui septembrie am fost contactata de domnul Cioaca care m-a intrebat daca stiu ceva de Elodia, nu am fost de acord. M-a intrebat cum a fost in Dubai, ca Elodia i-a spus ca merge in excursie cu mine”, a povestit prietena Elodiei Ghinescu.

author avatar
Alina Costache
627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger