AcasăNewsVadim despre contestatari: “Tigani”, “mutanti”, “golani”

Vadim despre contestatari: “Tigani”, “mutanti”, “golani”

Corneliu Vadim Tudor nu concepe ca cineva si-ar permite sa-l huiduie vreodata

Pentru ca nu admite ideea ca exista oameni in PRM care s-au saturat de hachitele lui, Corneliu Vadim Tudor si-a gratulat contestatarii cu apelative gen: „mutanti”, „golani” etc.

Corneliu Vadim Tudor nu concepe ca cineva si-ar permite sa-l huiduie vreodata

Boicotat de junii peremisti, “Tribunul” a ramas fara editia online a ziarului “Tricolorul”, dar s-a ales cu o portie zdravana de huiduieli, servita de membrii organizatiei de tineret a partidului, pe care de altfel a si dizolvat-o. In replica, C.V.Tudor i-a bagat in cerneala pe cei care au indraznit sa-i sifoneze imaginea, spurcandu-i intr-un amplu comunicat de presa.

“Batausi cu ora”, “tigani”, “gunoieri si maturatori”, „mutanti cu capete rase si haine negre”, “golani”, “escroci”, “huligani”, au fost doar cateva dintre calificativele aruncate de liderul PRM in obrazul celor care l-au huiduit.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
522 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si care sunt problemele dv.?ma tot intreb cum ati ajuns ..ziaristi?sunt tot mai convins ca daca vi se aplica un test cat de simplu ..il ratati,pentru ca sunteti foarte slab pregatiti….de altfel cred ca noile prevederi legislative vor trebui sa prevada si anumite prevederi in legatura cu accesul in presa..pe de alta parte prostia vostra -ca si dorinta de a va vinde ..muraturile pe post de informatii,inseamna esecul societatii…Vadim nu este nici pe departe vre-un Sartre,sau Huntington,dar este cam tot ce are mai bun astazi Romania…informatiile si afirmatiile voastre sunt incitari la balacareli sau dezinformari,in timp ce tot ceea ce prezinta acest adevarat patriot sunt fapte si date absolut reale..golaneala voastra ar trebui pedepsita…va vine randul la anulare si voua cat de curand….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger