AcasăNewsVadim a rupt patul cu doua balerine

Vadim a rupt patul cu doua balerine

Patania lui Nicolae Stan, taximetristul tulcean violat de o clienta, l-a impresionat pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a tinut sa  ofere victimei consiliere in direct.

Corneliu Vadim Tudor a dat-o din politica in sex

In stilu-i caracteristic,  Vadim Tudor a reusit sa transforme un incident nefericit din viata omului intr-un adevarat spectacol, culminand cu o confesiune din propria-i viata amoroasa. ”El are dreptate, sunt nimfomane de genul asta care trag de corpul barbatilor. Eu, in tineretea mea, am fost agresat de doua balerine, m-am opus, am luptat, dar in final s-a rupt patul cu noi”, a declarat europarlamentarul PRM, precizand ca Nicolae Stan trebuie ridicat la rangul de erou national.

”Omul asta a salvat onoarea speciei masculine, ar trebui sa i se ridice o statuie. Ar trebui sa ia si spor de periclitate. Te-ai gandit vreodata ca ea a vrut sa te omoare, pentru ca tu nu erai capabil si ea era nemultumita de cum ii faci tu …comisioane? Tu sa nu te lauzi ca esti potent, pentru ca te pasc primejdii la fiecare pas. Exista riscul sa ajungi ca faimosul Terente in formol la institutul Mina Minovic”, l-a sfatuit Vadim Tudor pe taximetristul tulcean.

author avatar
Victor Paun
956 afisari

2 COMENTARII

  1. Glumele astea proaste le stiu de vreo 35 de ani, numai ca timpenia asta se referea la o disponibila a gastii lui vadim, care putea fi vizitata usor, iar Tudor al mic s-a dus la ea chiar in seara cutremurului din 1977, iar strigaturile cu „darimi patul” se refereau la amarita aia, care se misca cu tot cu blocul. Cornele, lasa-le pe-astea, ai ajuns ca mascariciul ala de Becali, imbracat ca voievodul tiganilor, versiunea cu mafioti, ati ajuns penibili! Mai scoate si tu altceva, chiar sa reciti zile de nastere si caterinci de prost gust ai ajuns?

    • Stimate Liviu Iordache,
      Dupa apelativul folosit in postarea de pe forumul acestui ziar, pare ca il cunosti pe CVT de mult timp. Daca e asa, n-ai gasit o alta cale de a i te adresa decat cea publica, pe forum ?
      Cat priveste „recitarea” unor zile de nastere, „sportul” asta nu e la indemana oricui. Arata o memorie prodigoasa si o cultura pe masura. Cu ce ai vrea sa se produca pe posturile de televiziune ? Cu studii sociologice? CVT se adapteaza conform zicalei: asta-i dota, asta-i mireasa. Altfel spus, asta se cere asta spun. Dar cel putin aduce in discutie numele unor titani ai culturii in loc sa „glumeasca” in jargonul altor realizatori de televizune noua. Cat priveste patania amaratului de taximestrist, CVT a folosit tehnica pamfletului. Foarte bine, si ce-i rau in asta ? E clar ca l-ai pizmuit in tinerete !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger