AcasăNewsVadia, satul tarfelor

Vadia, satul tarfelor

Satul Vadia din India este cunoscut in toata lumea pentru ca aproape toate femeile sunt obligate sa se prostitueze. Chiar si cele minore…

Povestea a inceput demult, dupa independenta Indiei, in 1947, cand satul a devenit un fel de tabara “de distractii” pentru trupele stationate in zona. Astfel, incet-incet, femeile din aceasta comunitate au fost obligate sa intre in aceasta industrie, asta dupa ce, initial, rolul acestora era de animatoare pentru soldati. An dupa an, totul a devenit un soi de traditie. Si pana si femeile considera ca asa s-a petrecut din mosi-stramosi si ca asta le este menirea. Astfel, barbatii casatoriti, sau chiar tatii de fete, au adoptat exploatarea femeilor, ceea ce  reprezinta un mod usor de a face bani fara sa munceasca altceva. Indiferent de varsta, chiar si minore de 12-13 ani sunt obligate sa intretina relatii intime cu diversi barbati. Despre existenta acestui sat s-a dus vestea in intreaga lume si multi turisti vin aici sa vada acest fenomen social incredibil. In medie, o femeie din Vadia are cam 300 de barbati pe an, dar “meseriasele” depasesc 500.

In 2012, activistii pentru drepturile omului au organizat o ceremonie de casatorie in masa pentru ca, astfel, tinerele sa se casatoreasca si sa nu mai fie obligate la asemena neplaceri.

author avatar
Catalin Dumitrescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger