AcasăNewsVaccinuri. Bodog luat la intrebari de Tudose: Hai sa ne asumam. Nu...

Vaccinuri. Bodog luat la intrebari de Tudose: Hai sa ne asumam. Nu se poate!

Dupa ce l-a intrebat care e stadiul achizitiei de vaccinuri antigripale si mai ales „cu cate tulpini” – cu trei sau patru – premierul s-a aratat deranjat de o parte a raspunsului primit, asa ca i-a cerut ministrului sa ia cat mai rapid masuri.

S-a facut liniste in sala cand premierul a intrebat de tulpinile vaccinului antigripal

„Este in procedura de achizitie pentru persoanele internate in spital – va fi prima transa de vaccinuri, la sfarsitul acestei luni (…) celelalte urmeaza. La sfarsitul lunii octombrie se se incheie procedura”, a raspuns Bodog, inainte de a-i transmite sefului sau direct ca a transmis Corpul de Control la Directia de Sanatate Publica sa se descopere de ce sunt intarzieri.

Premierul ii vrea plecati pe cei responsabili de intarziere, lasand sa se inteleaga ca nu s-ar teme ca respectivii functionari publici ar putea actiona in instanta Executivul. „Nu vreti controlul sa vina dupa ce oamenii aia nu mai lucreaza la noi? Ca eu stiu ca din martie puteau sa-si dea seama ca vine octombrie (…) Am inteles, hai sa ne dea in judecata! Hai sa ne asumam si lucrul acesta (…). Nu se poate ca din cauza la doi functionari care incep procedura in septembrie pentru octombrie sa sufere tara”, i-a transmis Tudose ministrului Sanatatii, pe un ton cat se poate de transant.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger