AcasăNewsVaccinarea la chiuvetă, sport național în România! Suntem pe primul lor în...

Vaccinarea la chiuvetă, sport național în România! Suntem pe primul lor în Europa

vaccinareVaccinarea la chiuvetă, sport național în România! Suntem pe primul lor în Europa

Campania de vaccinare în România a stagnat din nou, după ce valul patru prinsese viteză în contextul creșterii accelerate a numărului de infectări Covid-19. Cifrele oficiale nu sunt însă reale, deoarece mulți români „descurcăreți” au făcut rost de documente care să ateste că s-au imunizat.

Dar „vaccinarea la chiuvetă” arată cât de profundă e corupția din România, încât ea a ajuns să afecteze actul medical, a prăbușit încrederea populației în autorități și a creat o problemă în Uniunea Europeană. Ministrul de Interne Lucian Bode dezvăluie că țara noastră se află pe primul loc în Europa la acest capitol.

Vaccinarea fictivă, o infracțiune

Oficialul a anunțat că peste 1.300 de persoane sunt cercetate și au fost întocmite peste 500 de dosare penale pentru cazuri de vaccinare fictivă. „Infracționalitatea în pandemie nu a intrat în adormire – dimpotrivă, s-a modernizat, și-au modernizat modul de acțiune. Uitați-vă la ce se întâmplă cu această categorie de infracțiune, vaccinarea la chiuvetă.”, a declarat ministrul de Interne.

Primul caz oficial de vaccinare la chiuvetă în care a fost implicat un medic de familie se înregistra în România la începutul lunii septembrie, dar deja erau semnale că există acest fenomen încă din vară. De atunci, autoritățile au făcut numeroase descinderi și au descoperit că este posibil să fi fost eliberate mii, dacă nu chiar zeci de mii de certificate false de vaccinare.

Vaccinare la chiuvetă și la „alții”

Vaccinare la chiuvetă există și în alte state europene, care au introdus obligativitatea certificatelor verzi. În Franța au fost descoperite până acum 110.000 de permise sanitare falsificate. Au fost reținute sute de persoane, după declanșarea a 400 de anchete.

Și germanii se confruntă cu o problemă similară, iar autoritățile italiene anunțau luna trecută că au depistat un tânăr care s-a îmbogăţit din vânzarea de certificate de vaccinare false, o afacere la care s-a asociat cu hackeri ruşi, cu ajutorul cărora a câştigat în câteva luni zeci de mii de euro.

author avatar
Andreea Vlad
648 afisari

6 COMENTARII

  1. Doamne ajuta , se pare ca functioneaza mai bine impotriva asa zisului virus vaccinatea la chiuveta decat serul mrna in sine, Romania a verde !!!!

  2. Cum mama dracului poți dovedi că cineva a fost vaccinat la chiuvetă? Fie că ți-a băgat serul experimental în braț fie la împroșcat în chiuvetă certificatul e la fel ca al celui ce s-a lăsat prostit, injectat. Amândouă arată la fel, amândouă au serii, coduri, habar n-am ce, „bune”.
    Dacă nu sînt prinși asupra faptului cum poate cineva dovedi că a fost sau nu la chiuvetă? Să zicem că pe unul, cel cu seringa sau cel ce vrea certificat, îl au la mână cu ceva și prostul recunoaște. Dacă celălalt nu recunoaște nu au cum să să dovedească.
    E doar o sperietoare.
    Numai că nu sînt de partea celor cu certificat la chiuvetă; le dau apă la moară la statistică și pun biciul mai abitirpe cei ce rezistă fără jmecherii. Vorba ceea au părăsit corabia precum șobolanii.

  3. Doamne ajuta! trebuie sa recunoastem suntem cea mai inventiva natiune , pai europeni astia se pun cu 45 de ani de comunism ???? pai noi faceam ce doream si atunci dar acum , hai pe bune ??? orcum se pare ca este eficienta , SUNTEM VERZIIIII !

  4. oamenii au dreptul sa se apere de nazistii cu certificatul lor si vor avea aceiasi soarta ca la nuremberg pentru ca este genocid si asta nu mai merge cocolosita cu vrajeli .

  5. Gestul suprem de idioțenie: a-ți fura singur căciula, cu scuze cretine, date de agramații de serviciu. Nici măcar nu suntem pe primul loc în Europa, Franța ne depășește. Au și ei cretinii lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger