AcasăNewsVacanta la munte, aproape de sfarsit: Rutele alternative recomandate de politisti pentru...

Vacanta la munte, aproape de sfarsit: Rutele alternative recomandate de politisti pentru evitarea aglomeratiei pe DN 1!

Avand in vedere ca mini-vacanta de Sarbatori se incheie, iar la acest sfarsit de saptamana se asteapta ca numarul masinilor care vor rula pe drumul national 1, cel care face legatura intre judetul Brasov si municipiul Ploiesti, catre Capitala, sa creasca, oamenii legii le ofera soferilor cateva alternative, in materie de DN-uri pe aceeasi ruta.

Asadar, daca planuiti ca sambata sau duminica sa o porniti la drum, din directia statiunilor de pe Valea Prahovei, spre Bucuresti, aflati ca aveti mai multe variante la dispozitie, in asa fel incat sa nu va gasiti in ipostaza de a astepta minute in sir in coloana, aspectand sa ajungeti la destinatie.

Mai precis, pentru ca amintirile din vacanta de la munte si relaxarea din ultimele zile sa nu dispara intr-o clipa, recomandarile demne de luat in seama, in materie de rute alternative la clasicul DN, ar fi, din cate anunta IGPR, D.N. 1A –Brasov-Sacele-Cheia-Valenii de Munte-Ploiesti-Buftea-Bucuresti si DN73-Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti- Autostrada A1 (Pitesti-Bucuresti).

Totodata, reprezentantii Politiei le transmit conducatorilor auto care vor sa mearga pe DN 1 faptul ca de la Sinaia li se recomanda sa aleaga si varianta DN71 -Sinaia-Moroieni-Fieni-Targoviste-Bucuresti.

Nu in ultimul rand, soferii sunt sfatuiti sa nu plece la drum fara sa aiba masina echipata cu anvelope de iarna, sa adapteze viteza la conditiile de drum, dar si sa mareasca distanta in mers, pentru a putea opri la timp, in caz de nevoie, si a evita accidentele.

sursa foto: max-media.ro

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger