AcasăNewsVaca, animal pe cale de dispariţie? De ce vrea UE să lase...

Vaca, animal pe cale de dispariţie? De ce vrea UE să lase ţăranul român fără principala sursă de lapte

Vaca, animal pe cale de dispariţie? De ce vrea UE să lase ţăranul român fără principala sursă de lapte

UE a găsit vinovatul pentru poluarea fără limite: vacile. Oficialii de la Bruxelles trebuie să reducă numărul de vaci: emisiile de metan ale fermelor sunt egale cu cele care provin din 50 de termocentrale pe cărbune.

Blocul comunitar „va avea dificultăţi” în a-şi respecta angajamentele asumate în cadrul Global Methane Pledge, privind reducerea, cu 30% până în 2030, a emisiilor pentru unul dintre cele mai puternice gaze cu efect de seră.

Populaţia să renunţe la carne şi lapte

Cum vrea UE să rezolve problema? Prin a convinge lumea să facă trecerea la o dietă care să conţină mai puţine carne şi lactate. Atunci ar fi atinsă o reducere de 34%.

Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră provenite din agricultură rămâne un subiect tabu în Europa, unde guvernele preferă să se concentreze pe reducerea scurgerilor de metan din producţia de combustibili fosili sau deşeuri.

Creşterea animalelor, în special a bovinelor, este responsabilă pentru aproximativ jumătate din amprenta de mediu a sectorului agricol.

Sectorul energetic, de vină şi el pentru emisiile de metan

Comparativ, sectorul energetic este responsabil pentru aproximativ 13% din emisiile de metan din UE şi de acea măsurile adoptate în acest sector ar putea avea un efect limitat dacă nu vor fi luate măsuri similare la nivel global.

Reglementările anunţate anul trecut de UE privind reducerea emisiilor de metan au ignorat însă sectorul agricol.

author avatar
Andrei Ștefan
10.933 afisari

25 COMENTARII

  1. Sa renunte ei la furnalele alea mari care polueaza atat de mult in Germania incat le vezi din avion !
    Dejectiile de animale sunt biodegradabile.Ba, mai mult decat atat, din ele se poate produce bio….combustibil !
    Sa nu creada Bruxelles ca toti cetatenii UE sunt prosti sau inculti.

    • Este atât de poluant bălegarul de la vaci încât mii de ani a fost folosit ca îngrășământ și fertilizant natural. Toxice sunt chimicalele aruncate de descreierați pe câmp pentru a obține supraproducții agricole mediu otrăvitoare, forțând și obosind solul. Toxice sunt experiențele militare nucleare care s-au realizat vreme de peste 70 de ani în toată lumea și deșeurile chimice și plasticele care sunt aruncate de-a valma de către bogați în terenurile țărilor sărace. Nu toți cetățenii sunt proști și inculți dar sunt conduși de infractori al căror loc e în pușcării sau în ocnele de sare. Și care conducători au mers la Glasgow în avioane private care poluează cât un furnal și au consumat acolo tone de preparate din carnea pe care vor să ne-o interzică nouă.

    • Fiti binecuvantata! Draga doamna, recent 2 state neutre au depus cere de aderare la UE de frica invaziei rusilor in afara de Ukraina si republica Moldova. Ori aceste state au avut politica lor agricola (cresteri de vite s. a.). Iar acum UE le spune, „cam multe vaci, se polueaza aerul…)!

  2. Exact bășinile vacilor e problema! Vor să ne ia mâncarea de la gură cu tot felul de peste, au omorât un milion de porci și găini! Pt ca să ajungem la mâna lor să mâncăm viermi și insecte de la ei, care nu poluează, dar o să mori de foame dacă nu execuți ordinele!

  3. Bai, voi va dati seama ce scheleti o sa fie prin preajma peste 10 ani daca la criminalii din Bruxxelistan le iese planul !! Numai astia din elitele globaliste o sa isi permita sa mance bine, ceilalti tefelei si fatalai o sa fie pusi la un regim de dieta sa zicem cam criminal, la propriu !! Ha ha ha 🙂 Bai Ursulla von der Pfizer, pe noi sa nu contati, noi avem alte planuri, intre care si aceea de sa va dam niste pwule in gura si in kurkubeu la momentul oportun !!

  4. Alimentarea stiintifica ca pe vremea comunismului. Asteptam cu interes sa bage creveti si takimuri la Alimentara din colt ca sa ne asezam la cozi.

  5. HAI SA NU MAI FIM TAMPITI, SA NU MAI ASTEPTAM NIMIC, SA LUAM ATITUDINE , DACA E CAZUL ,CHIAR SI CU …..FLINTA,,,, MI S A ACRIT DE ATATA U.E , DE LA CARE PRIMIM, PTR ACEI MULTI BANI PE CARE II PLATIM TRIBUT, NIMIC , APROAPR NIMIC , ADICA M …U…I…E…!!!!!!!!!!!!USOR, USOR , SE IMPUNE DICTATURA GLOBALISTA, IAR NOI , ACCEPTAM ….SACRIFICAREA, CA A UNOR VITE ….CONCLUZIA – VOR ELIMINA VACILE SI PE NOI ODATA CU ELE !!!!!!!!!!

  6. Tocmai s a reunit grupul Bilderberg după 2 ani de meditație ! Vor urma și alte balegi … de la bă.inoși !

  7. Sper ca Poporul Român descendenții dacilor pot fi atât de proști . Pe cei care vorbesc de poluare i-si trimite să-și oprească rachetele pe care le trimit în spațiu, pe cei care produc automobile , exercițiile militare NATO . Nu fiți proști , goniții cu furci pe cei care se cred atotputernic și atotștiutori sau veți fi voi și copiii voștrii nimicuri pentru ei în viitorul nu prea îndepărtat PENTRU CĂ CINE VA PRODUCE MÂNCAREA VA DICTA ȘI VIAȚA , ASTA SE ÎNCEARCĂ CA OMUL SĂ NU MAI AIBE ȘI SURSE ALTERNATIVE , DECÂT SĂ CUMPERE DE LA EI , NU FIȚI PROȘTI !

  8. Păi acum ce facem, că și eu personal trag trei, patru bășini pe zi.Ce o să ne facă nouă oamenilor,ca să nu ne mai bășim?

  9. Ma retardatilor , mii de ani terenul a fost îngrășat cu baliga si planeta nu a avut nimic, amu ati descoperit gaura de la toata si credeti ca prostiti lumea ma retardatilor, sa mâncăm porcariile voastre ? Ma gunoaielor, chiar nu va e rusine? Voi chiar credeti ca tari precum: India , China , SUA cei mai mari poluatori i doare in cur de voi si ne bagati sula noua in coaste, ma gunoaielor !

  10. Dar besinile cretinilor care ne conduc la Bruxelles si prin parlamente ca adopta fel si fel de legi una mai tampita ca alta in defavoarea oamenilor , alea nu produc metan ? Alea nu polueaza ? De cata poluare am scapa daca am scapa de toti incompetentii si slugile care se afla la conducerea tarilor ? In toate tarile dezvoltate , Franta , Spania , Germania, Austria , Italia, tarile din Benelux , pana si in Elvetia , sta balegarul la capatul locului pe camp, i-l stivuiesc acolo pentru toamna , ca atunci cand ară sa-l imprastie , i-l folosesc ca ingrasamant natural , la noi in tară daca faci asa ceva vine garda de mediu si i-ti da amenda , ca sa cumperi chimicalele de la UE , peste tot vasile cresc in aer liber pe pasuni ingradite , am vazut in Belgia ca cresteau porci pe camp in loc ingradit , cica bio , stau si ma intreb , la ei nu mai e pesta porcina ? la ei nu mai e boala vacii nebune ? nu mai e aviara ? Noi romanii suntem slabi , lasam strainii sa dicteze dupa cum vor ei la noi in tara , am ajuns sa fim piata de desfacere pt ei si forta de munca ieftina si ne vor tine asa in continuare pt ca cei care ne conduc sunt slugile lor .

  11. De 2000 de ani exista vaci pacat ca sau imultit boii care ia u decizi dinastea in Romania nu respectam o asa aberatie sa mearga la draqu toti cu politicile lor astia vor sa provoace o criza alimentara

  12. Foarte bine ne face Bruxelles noi am vrut UE, sclavie in țările dezvoltate, dezbinarea familiei, pierderea tradiției, umilire, dezastru economic , suntem membru UE doar sa le facem lor interesele

  13. Bălegarul de vacă e cel mai bun îngrășămînt,e bio,nu chimicale de la U.E.😘👀🌹🌅🍇🌾💫

  14. MĂ CURVELOR DE LA BRUXELLES, LA VOI ÎN BELGIQUE ȘI LA POPONARI DE LA NEDERLANDES, PASC VACILE LÂNGĂ AUTOSTRĂZI ȘI NOUĂ NE DAȚI LECȚII DE CONDUITĂ CIVICĂ MARȘ LA ZOOO CU MANKYPOX. SUNT ȘOFER DE TIR UMBLU EUROPA ȘI VĂD CUM STĂ TREABA CU VOI. NU AM NICI VAX ȘI SUNT OKKKK.

  15. Casa faradelegilor se numeste Bruxelles acolo se fac legi contra omenirii sa mâncăm cauciucul lor asta vor ei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger