AcasăNewsVa puteti face firma in cel mult trei zile, incepand de saptamana...

Va puteti face firma in cel mult trei zile, incepand de saptamana viitoare

Durata de infiintare a unei firme va fi redusa la maximum trei zile incepand cu saptamana viitoare, a anuntat, luni, premierul Emil Boc.

„Incepand cu 6 februarie, asteptam punerea in aplicare a mecanismului de infiintare a unei firme in trei zile. Deja ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala- n.r.) am inteles ca a pregatit ordinele necesare pentru simplificarea procedurii, la fel solicit Oficiului Registrului Comertului, prin Ministerul Justitiei, sa coreleze aceste proceduri astfel incat saptamana viitoare sa dam o veste buna mediului de afaceri cu privire la simplificarea procedurilor administrative, in sensul reducerii duratei de infiintare a unei firme”, a declarat prim-ministrul Emil Boc, la inceputul sedintei de Guvern.

 

author avatar
National
161 afisari

1 COMENTARIU

  1. E simplu sa iti faci o firma. Sa traiesti in economia reala e insa extrem de greu. Birocratia omoara firmele, un administrator de firma nu e vazut ca un creator de locuri de munca sau de bani pt buget, ci ca un potential infractor care trebuie ars de catre toate organele de control. Cred ca trebuie sa fii nebun ca sa iti deschizi o firma. Important e cum sa scapi de o firma fara sa treci prin torturi inimaginabile pt acest lucru care ar trebui sa fie ft simplu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger