AcasăNewsVa plăti România o amendă 36 de milioane euro? Cele 33 de...

Va plăti România o amendă 36 de milioane euro? Cele 33 de depozite de deșeuri neconforme pun ţara în pericol!

Două autocamioane în care se aflau peste 20 de tone de deşeuri aduse din Germania şi Italia au fost oprite la intrarea în România prin Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac II şi Borş II, iar autorităţile au dispus returnarea deşeurilor în ţările de provenienţă.

Autocamioanele erau conduse de şoferi români, care transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din îmbrăcăminte, alte materiale textile şi deşeuri de sticlă de la diferite societăţi comerciale din Germania şi Italia pentru firme din România.

Avem deja 33 de depozite de deșeuri neconforme

România are, în prezent, 33 de depozite de deșeuri neconforme, iar dacă acestea nu vor fi închise până la finalul anului, țara noastră riscă să plătească o amendă uriașă.

Uniunea Europeană ne-a pregătit drept sancțiune pentru lipsa reciclării deșeurilor o amendă în valoare de 36 de milioane de euro. Se fac demersuri pentru exproprierea terenurilor pe care se află depozitele, urmând ca acestea să fie închise.

author avatar
Andrei Ștefan
251 afisari

6 COMENTARII

  1. Rrrromanu-i obisnuit sa sew cace la prima tufa. Pana se va dezvata de obicei va mai trece multa apa pe ori unde doriti. La mine in judet, (stiu exact ce spun ca am lucrat in aceeasi directie), le-au trebuit unor inginere, da , da , injinere, cum se zice pe la noi, 4 ani de zile. $ ani sa gaseasca un amplasament. Au urmat alti ”specialisti” care au verificat dexecutia, iar azi depozitul se duce la vale ca a fost amplasat pe un teren care aluneca. Cine raspunde ??? Ca de obicei in Ro, NIMENI. Noi platim din amaratele noastrte de venituri. Am spus si o repet, Tara asta va muri dfe incompetenta – INCOMPETENTA.

  2. Din categoria : cum face UE un ban de la romani.
    Mai intai trimite camioanele cu deseuri, apoi ne da amenzi.Castiga de doua ori.
    Ia sa amendeze tarile care trimit deseuri si infractiune pentru cei ce le transporta.Cu firme cu tot.

  3. Mai, Țanțoşi ala sau cum de la Mediu,,, faceti si voi curat pe langa Bucuresti e jenant mai trec straini…

  4. 36 milioane – 3 de șase – 666
    33 depozite – are rost să mai zic ceva
    Posibil cineva fură bani cu nemiluita în timp ce ne țin ocupați cu minciuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger