AcasăNewsVa fi nebunie! Lucrări NEAȘTEPTATE pe cea mai aglomerată rută de metrou,...

Va fi nebunie! Lucrări NEAȘTEPTATE pe cea mai aglomerată rută de metrou, Berceni-Pipera!/„Nicușor Dan nu e pregătit”

sursa foto: Facebook/Metrorex

Se anunță lucrări pe cea mai aglomerată magistrală de la metroul bucureștean: Berceni – Pipera. Planul anunțat joi vizează modernizarea acestei magistrale de metrou.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat la începutul ședinței de Guvern de joi, 21 martie, că se va finanța un proiect în valoare de aproximativ un miliard de lei pentru modernizarea magistralei de metrou Berceni-Pipera.

„Avem azi pe listă și o investiție foarte importantă pentru bucureșteni. Modernizăm cea mai aglomerată magistrală de metrou: Berceni – Pipera. Este un proiect de aproape un miliard de lei, finanțat mai ales din bani europeni”, a anunțat Marcel Ciolacu, în startul ședinței de joi a Executivului.

Ciolacu: „Nicușor Dan a recunoscut că nu e pregătit să preia metroul”

Șeful Executivului n-a „ratat” ocazia de a-l „săgeta” pe actualul edil general al Capitalei, Nicușor Dan, pe tema preluării metroului bucureștean de către primărie.

„Am văzut că recent domnul Nicușor Dan a recunoscut că nu e pregătit să preia metroul la București. Așa că sperăm ca din iunie Bucureștiul să aibă un primar capabil, care să convingă Guvernul că vrea și poate gestiona acest serviciu public esențial unei capitale europene”, a fost auzit spunând Marcel Ciolacu, de față cu ceilalți miniștri din guvernul pe care-l conduce.

Ce spunea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Nicușor Dan

Săptămânile trecute, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la Digi24, întrebat de ce a refuzat să preia metroul de la Ministerul Transporturilor, că nu are încredere într-un Guvern care nu a fost corect „cu subvenția la termie”.

„Ar fi bine ca Primăria să aibă și metroul, dar pentru asta trebuie să ai încredere în Guvern, iar eu n-am”, a spus, la acel moment, Nicușor Dan.

author avatar
Andrei Coman
369 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger