AcasăNewsVa doriti angajati sanatosi? Laudati-i mai mult!

Va doriti angajati sanatosi? Laudati-i mai mult!

Foto: bzi.ro

Un studiu realizat de cea mai mare Casa de asigurari de sanatate in Germania arata ca, daca patronii isi doresc sa aiba angajati sanatosi, trebuie sa-i laude mai des. Cu alte cuvinte, recunoasterea calitatilor profesionale la locul de munca are un efect pozitiv asupra angajatilor.

Foto: bzi.ro

In pofida acestui lucru, realitatea este alta, iar sefii sunt destul de „zgarciti” cu laudele, informeaza Die Welt. Helmut Platzer, directorul AOK, afirma ca „angajatii ar dori mai multa atentie si laude din partea conducerii, pentru o activitate profesionala bine realizata, insa multi sefi nu procedeaza astfel”.

Studiul mai arata ca, 54 la suta dintre angajatii germani au declarat ca sunt laudati rar sau chiar niciodata la locul de munca, iar 41,5% au afirmat ca de opinia lor nu se tine cont de catre colegii cu functii inalte in luarea unor decizii importante. In acelasi timp, peste o treime dintre cei intervievati /35,5%/ sunt convinsi ca, daca sefii ar acorda mai multa atentie si timp angajatilor, acest lucru ar avea un efect pozitiv asupra starii lor de sanatate.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger