AcasăNewsUzunov, fetele tale stau cu chirie!

Uzunov, fetele tale stau cu chirie!

Eduard Uzunov

Cristina Duma, fosta Uzunov, este hotarata sa mearga pana la capat si sa-l scoata pe „Regele imobiliarelor” din casa.  Circul petrecut, marti, la vila din Pipera nu a descurajat-o pe fosta sotie care sustine ca va face tot ce e nevoie pentru ca fetitele sale sa se intoarca acasa si sa nu mai stea cu chirie.

Eduard Uzunov

Dupa ce in urma cu doua zile Eduard Uzunov a pozat intr-un barbat neajutorat, baricadandu-se in casa cu tot cu bodyguarzi de frica fostei neveste, ieri, milionarul a prins glas.

Cristina Duma si fetitele ei locuiescu cu chirie la doi pasi de impunatorul imobil in care milionarul s-a baricadat

Acesta a argumentat refuzul de a se supune deciziei instantei prin care trebuia sa evacueze casa  prin simplul si puerilul fapt ca acolo este punctul de lucru al „Regatta Imobiliare”.

Cererea de suspendare a executarii, respinsa

O strategie rasuflata ar spune multi avocati dar si justitiabili, insa, iata ca Eduard Uzunov o foloseste. A folosit-o si la procesul de divort, dar nici o instanta de judecata nu a tinut cont de acest lucru.

Iubita lui Uzunov, Andreea Caranda, se simte ca acasa in vila din Pipera printre tablourile scumpe ramase nevandute pana acum

Mai mult, in cursul zilei de marti, cand Cristina Duma se afla deja la poarta casei, cu executorul, politistii si jandarmii, firma „Regatta Imobiliare”, prin actionarul majoritar Eduard Mircea Uzunov, a solicitat Judecatoriei Buftea suspendarea executarii silite, motivand ca vila respectiva reprezinta punctul de lucru al societatii. Magistratii ilfoveni au respins, insa, aceasta cerere.

Punctul de lucru al firmei, mai presus de copii

Andreea Caranda

Contactata de „National” si intrebata cum comenteaza noua gaselnita a fostului sot de a ramane in casa, Cristina Duma a tinut sa-i reaminteasca milionarului ca fetitele lui locuiesc cu chirie, iar el se lafaie in ditamai vila, alaturi de iubita lui, Andreea Caranda. „Prea putin ma intereseaza ce are el cu mine. Dar sa nu uite ca avem doua fetite minunate care locuiesc cu chirie, in timp ce in casa lor locuieste o tanara care nu are nici un drept acolo. Faptul ca este iubita lui nu-i confera nici un drept.  Vi se pare normal sa-si sacrifice propriii copii pentru un sediu de firma?”, a declarat pentru „National” Cristina Duma. De altfel, aceasta va face toate demersurile necesare pentru a primi sprijinul autoritatilor precum Jandarmeria si Politia in vederea punerii in executare a deciziei prin care Eduard Uzunov trebuie sa elibereze locuinta din Pipera.

author avatar
Andrei Coman
4.060 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incredibil, dar adevarat! Ce penala, ce perversa…Cristina Duma…s-a jurat ca nu se lasa pana nu-l distruge pe Uzunov si vad ca este in stare sa faca absolut orice! Ma uitam la emisiunea unde a participat, pe Kanal D, ce radea , ce-i mai zambea mustacioara ei cand era intrebata ce suprafata are vila…a raspuns razand..” numai 600mp” Cate rate a platit aceasta Duma Cristina? A fost intrebata in cadrul aceleiasi emisiuni daca este bogata..radea..putini stiu ca a furat de la Uzunov cel putin 400 mii Euro + alte lucruri de valoare. Are multe dosare penale si le tot amana..Sustinea ….si era tare intrigata ca politia si jandarmeria stau drepti in fata lui Uzunov!?! Pai…oare asa o fi Duma Cristina? sau invers? Faci ce vrei si toti tremura de frica ta..amani la nesfarsit dosarele in care esti anchetata..tot tu tipi? Nimeni nu se sesizeaza? Legea nu este si pentru tine? Ma intreb de ce cei de la CANCAN..nu fac o ancheta privitoare la toate faptele tale penale? ALO ! Domnilor de la CanCan….chiar nu vrea nimeni sa afle adevarul in privinta acestei…Cristina Duma ? Va este frica sa nu va dea in judecata? Stiu ca deja Cristina Duma a dat in judecata ziarul CanCan…aveti ocazia sa aratati adevarul, sa cunoasca lumea adevarul…si poate atunci organele abilitate au sa ia in serios dosarele penale ale acestei..Cristina AnaMaria Duma !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger